maanantai 4. kesäkuuta 2018

Viikonloppu Helsingissä ja Tallinnassa

Viikonloppu vierähti poikkeuksellisesti Helsingin kodissa, sillä perjantaina sain vihdoin ja viimein noutaa kesärenkaat autoon liikkeestä, missä ne olivat venaamassa uusia vanteita ja sitten lauantaina tein pienen kesäretken Tallinnaan likkakaverin kanssa. Myös Tamperelainen jäi viettämään viikonloppua Helsinkiin, sillä hän taas tuli perjantaina työmatkalta Tallinnasta J

Viikonloppu meni syömisten ja juomisten osalta melko randomilla, en miettinyt tippaakaan mitään kalorisisältöä kun ruokia valitsin. Perjantaina hain Kotipizzan quattron sillä vietin illan yksin. Lauantaina söin aamupalan laivan buffetissa mikä oli oikein loistava idea! Aikaisen päivällisen söin Ribessä, mikä osoittautui kertakaikkisen kivaksi valinnaksi. Siihen päälle join jokusen lasillisen viiniä niin Tallinnassa, laivassa kuin takaisin Helsingissäkin. 

Alkuun kampasimpukoita, annos oli yllättäen heikoin kolmesta.

Pääruuaksi viiriäistä ja sieniä, oli melkoisen hurjat noi jalat jotka oli päätyneet lautaselle saakka :D

Jälkkäri oli raparperiä ja appelsiinia, mutta valinnan tein tuon vuohenjuustovaahdon perusteella, mikä oli aika erikoinen. Mutta oli positiivisin ja mielenkiintoisin jälkkäri pitkiin aikoihin, vaikka olenkin enempi tosi makeiden jälkkäreiden ystävä.

Sunnuntaina Tamperelainen teki ihanan tuhdin pekoni-muna –aamupalan ja myöhäistä lounasta syötiin Taco Bellissä Sellossa. Pohdittiin logistisia ratkaisuja töihin menolle maanantai-aamuna ja päädyttiin ajamaan Tampereelle jo sunnuntai-iltana. Tein sitten vielä himassa herkkusieni-chorico munakkaat meille.

Viikonlopun syömiset:
                             HH/g      prot/g   rasva/g                 energia/kcal
1.6.2018               123         105         109                         1972
2.6.2018               177         85           90                           2761                       (sis. 99 g alkoholi)
3.6.2018               133         80           163                         2329

Ei mitään dieetti-kamaa mutta ei nyt toisaalta kovin pahaakaan.

Tallinnassa oli aivan ihana kesä-ilma, melkein jopa kuuma! Oli ihanaa istua ulkokannella sekä aamulla menomatkalle lähtiessä, että illalla palatessa. Kovin kauaa ulkona ei silti tarjennut istua kun merellä tuuli sen verran paljon kuitenkin. Käveltyä tuli iPhonen mukaan 8,9 km eli 11 979 askelta. Jonkin verran liikuttiin paikasta toiseen Taxifyllä, mikä osoittautui oikein käteväksi, edulliseksi ja helpoksi vaihtoehdoksi.

Oli kertakaikkisen upea kesäpäivä!!!

Mulla tulee käveltyä hyvin vähän normaalisti, jotain 1,5-3 km päivässä tyypillisesti. Tuo määrä siis ei sisällä sitä mitä puuhastelee ja kävelee kotona sillä en pidä puhelinta kädessä. Ja ylipäätään toi on tietty arvio, en edes tiedä mihin se perustuu noissa puhelinten äpeissä. Hyötyliikuntaa ei siis juurikaan tule edelleenkään koska autoilen töihin ja tyyliin ruokakaupassa käyn suoraan töistä autolla. Työ mulla on istumatyötä pääsääntöisesti. Haaveilen edelleen aktiivisuusrannekkeesta/älykellosta/urheilukellosta niin että saisi vähän tarkempaa arviota ja esimerkiksi näkisi sen paljonko himassa tulee tyypillisesti puuhasteltua. Kohta on silti heinäkuu, ja mulla synttärit että eihän sitä koskaan tiedä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti