torstai 21. kesäkuuta 2018

OMG, kävin salilla!

En ole ehtinyt hehkuttaa tätä aikaisemmin, mutta MÄ KÄVIN SALILLA VIIME PERJANTAINA!!!! 😄 Aivan kertakaikkisen mahtavaa! Hiukan nauratti kun avasin salivihkon, jonka mukaan edellinen käynti oli ollut 4.3.2018. Tiheämminkin voisi ehkä kenties yrittää käydä :D Ainakin lihaskipu oli sen mukainen, että taukoa oli tosiaan ollut vaikka tein tosi kevyesti. 

Kunnollisista venyttelyistä huolimatta lihaskipu oli aika infernaalinen.

Otin 10-kortin ihan vaan Tampereen Uintikeskukseen Kalevaan kun mulla ei kertakaikkiaan ole aavistustakaan, missä oikein haluaisin alkaa käydä pysyvämmin. En oikein tiedä tällä hetkellä mikä olisi se kaikkein tärkein asia, mitä salilta haluan; toisaalta olis kiva kun sali olis kävelymatkan päässä ettei aina tarvitsis autoilla, toisaalta haluaisin edulliseen mestaan ja sitten taas toisaalta olis kiva mennä isoon kuntokeskukseen mallia GoGo. 

Ei toi uimahallin sali mikään huono silti oli, 10 kertaa maksaa vain 22 € ja toi venyttelynurkkaus on aika kiva!

Tältä viikolta saleilut silti taas jää tekemättä, on niin paljon kaikkea muuta puuhaa, että hyvää aikaa on vaikea löytää. Tässä on aistittavissa pientä selityksen makua... 

Vähän parempaa potkupalloa, tietty!

Aloitin myös uuden harrastuksen, parvekepuutarhuroinnin! Saapa nähdä, usko itseen ja kasvien hengissä säilymiseen ei ole kovin suuri..

Kävelyä on silti onneksi tullut jonkin verran ettei ihan istumiseksi mene. Myös työmatka oli tosi poikkeuksellinen, kun tuli käveltyä molempina päivinä paljon, 7 km ja sitten 8,5 km.

Pieni palauttava kävelylenkki sunnuntaina Pyynikin maisemissa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti