tiistai 26. kesäkuuta 2018

Toinenkin viikon ruokapäiväkirja

Onnistuin ottamaan myös toisen viikon valokuvia ruoka-annoksista, tällä kertaa vähän paremmalla menestyksellä kuin edellisellä viikolla. Ainoastaan viimeiseltä päivältä eli torstailta jäi kuvien otto vähän ohueksi. Muuten ei sitten ollutkaan kovin onnistunut viikko syömisten suhteen, en kirjannut syömisiä kalorilaskuriin eivätkä ruuat olleet kovinkaan kehuttavia. Tuohon päälle vielä juhannussyömiset, niin painoa oli tänä aamuna vaakassa 78,7 kg o_O

Perjantai 15.6.2018 Aamupalaksi kinkku-fetamunakas ja kasviksia; Aamukahvilla Marianne-keksi; Lounaaksi possun pihvi BBQ-kastikkeella ja salaatilla; Päivälliseksi pari makkaraa ja Atrian jalopeno grillisalaattia; Iltaruuaksi 4-juuston pizza ja pizzeria-salaattia.
Viikonlopulle valikoitui löyhästi englanti-teema jalkapallosta johtuen :) Niinpä aamupalaksi english breakfast black puddingin suomalaisella vastineella mustalla makkaralla :D; Lounaaksi gochujang marinoituja kanoja grillissä, gocjhujang majoneesia ja ihan superhyvää perunasalaattia salsaverde -kastikkeessa: Päivälliseksi fish&chips asiaan kuuluvasti hernemuhennoksen ja tartar-kastikkeen kanssa ja ruuan kanssa olut; G&T ruuan valmistusjuomana ja 174 g irtokarkkeja illalla futista katsellessa.

Sunnuntaina perus viikonloppuaamupala; Lounaaksi jämiä eli pizzeriasalaattia, perunasalaattia ja jääkaapista löytyneitä Aurella makkaroita; Illalliseksi britti-teemalla curryä :D eli grillattuja broilerivartaita, riisiä, tulista kastiketta, raita, palak paneer ja linssi dahl.
Maanantaina aamupalaksi paistettuja kananmunia ja kasviksia; Lounaaksi uunimakkaraa ja bataattiranskalaisia ja banaani; Illallinen myöhään joskus ysin jälkeen Suomen aikaa Ruotsissa, missä mentiin englantilaisten asiakkaiden kanssa sporttibaariin katsomaan Englanti-Tunisia. Söin alkuun vähän nachoja ja cheddar-jalopenoja ja sellaisia, pääruuaksi tuon hampurilaisen ja join pari bisseä ja lasin viiniä.

Tiistaina työmatkalla Ruotsissa hotelliaamupala; Lounaaksi spagettia jauhelihakastikkeella tehtaan ruokalassa; Illallinen asiakkaiden kanssa vähän fiinimmin, alkuun perunalettu mädillä, pääruuaksi peuran sisäfilettä ja bataattiröstiä ja jälkkäriksi mansikoita ja vaniljajäätelöä, mistä söin ainoastaan jäätelön mansikkavamman vuoksi. Join snapsin ja pari (no ehkä kolme;) ) lasia valkkaria.
Keskiviikkona hotelliaamupala Ruotsissa; Lounaaksi kalaa ja perunoita tehtaan ruokalassa; Illallinen SASin loungessa salaattia, näkkäriä, dippejä ja keittoa.
Torstaina oli niin Juhannus mielessä, että en muistanut paljoa kuvailla ruokia. Aamupala töissä koska jäin lennon jälkeen Helsinkiin yöksi, ruisleipä metwurstilla ja kananmunalla ja banaani-persikkarahka; Lounaaksi hernekeittoa ja ohukainen; Välipalaksi hampurilainen Tampereen kauppahallin Ohana burgerissa; Tosi myöhäinen illallinen pari palaa kebab pizzaa, cheddarjalopenoja yms.

Sinänsä tämä on kyllä hyvin valaisevaa, tuli syötyä todella paljon useampanakin päivänä. Jotenkin sitä helposti vähättelee syömisten ja erityisesti herkuttelun määrää. Jotenkin sitä mieltää herkutteluksi pelkät lauantain karkit, mutta kun katsoo noita kuvia, niin tuossa on todella monena päivänä todella paljon runsaskalorisia juttuja. 

Ja tietty juotua on tullut pitkin viikkoa ja viikonloppua reiluhkosti, ihan turhia kaloreita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti