torstai 27. heinäkuuta 2017

Ruokailua ja pyöräilyä

Hahhahhahah, hienosti alkoi mun vähän tiukempi hiilarijakso kun jo tiistaina söin aivan mitä sattuun lounaalla XD Ensinnäkin mulla oli ajatuksena, että syön koko viikon tuossa työpaikan lounasravintolassa enkä lähde ulos syömään. Kun tuo lounasravintola ei ole se mikään kaikkein paras mahdollinen niin välillä ollaan työkavereiden kanssa käyty ulkona lounaalla. Kun sitten työkaveri huikkasi ”Nanna, kiinalaiseen?” niin ihan täysin automaatilla vastasin vaan ”Joo!” ja lukitsin tietokoneen ja nappasin lompakon. Puolessa välissä matkaa ulko-ovelle tuli sellainen Homer Simpson ”D’oh” –fiilis. Ravintola ei ollut tuttu entuudestaan, vaan ajattelin, että siellä on kuitenkin mahdollisuus selvitä suht siististi. 

No alkuun se sille vaikuttikin, lounaat tilattiin listalta ja alkuruuaksi oli yksinkertainen salaattibuffet. Vaan mitä sieltä buffetin nurkalta pilkottikaan riisikakkujen seasta, kevätkääryleitä! Ja siis sellaisia kunnollisia rapeita isoja itsetehtyjä kevätkääryleitä. Jotka näytti niin hyville, että otin yhden. D’oh! (Oli ihan sairaan hyvää, varsinkin chilimurskan kanssa syötynä, mikä sekin kenties oli itsetehtyä.) Varsinainen ruoka-annokseni oli ihan OK, pekingin kanaa, jossa oli reilusti lihaa ja tuoreita kasviksia. Riisiä otin noin puoli desiä muodon vuoksi. Kun pääruoka oli syöty ajattelin selvinneeni lounaasta ihan voittajana, kaikesta huolimatta. Kunnes tarjoilija tuli pöytään pilaamaan mun fiiliksen ja kysymään voiko jälkiruuat jo tuoda. ”Jälkiruuat?!?” kysyin työkaveriltani, ja hän iloisesti vastasi jälkkärin kuuluvan hintaan. Onneksi se friteerattu banaani-pala oli tosi pieni ja annokseen kuuluneesta jätskistäkin söin vain 1/3.

Positiivisesti ajateltuna kaikki ruuat olivat ihan kertakaikkisesti todella hyviä, en edes muista koska viimeksi olisin syönyt noin hyvää kiinalaista. Kelikin oli kerrankin ihan mahtava, ja istuttiin ulkona terassilla syömässä. Ja seura oli hyvää :)

Illalla päätin vähän kompensoida ja pyöräilin salille! Oli ensimmäiset pyöräilyt Helsingissä, ja oli aika jees! Matkaa yhteensä tuli 9 km.



Päivän ravintosaldo P 105 g, HH 107 g, R 89 g ja 1700 kcal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti