tiistai 4. heinäkuuta 2017

Kurjuus :(



Meinaa hiukan ottaa päähän tämä L Tää on just niin tätä, kun vihdoinkin saa tehtyä hyvän suunnitelman salilla käymisen aloittamisesta ja motivaatiokin on kohdillaan, iskee joku typerä pöpö L

Sinänsä en ole kovin yllättynyt, mulle tuli tuossa toukokuussa joku flunssa juuri kun oli työpaikanvaihto ja muutto sun muut systeemit kaikkein kiihkeimmillään. No siihen sit tuli jälkitautina poskiontelon tulehdus niin kuin mulle aina tulee ja siihen vedin sitten antibioottikuurin niin kuin aina vedän. Ja mitä siitä seuraa, no tietty se, että vastustuskyky menee ihan nollaan ja sitten poimii kaikki liikkeellä olevat taudit.




Tämä on joku erikoinen tauti, mulla on oikea puoli kurkusta kipeä ja lämpöä mutta ei mitään muuta. Nyt täytyy vaan toivoa, ettei tälle tulisi mitään jälkitautia, ettei tarvitsisi toista antibioottikuuria syödä niin olisi jotain toivoakin vastustuskyvyn normalisoitumisesta.

2 kommenttia:

  1. Se on juuri tympeintä, kun sairaus tai tapaturma laittaa kaikki suunitelmat uusiksi, nimimerkillä tänään selkänsä venäyttänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!! Täytyy toivoa, että tämä menee nopeasti ohi. Tseppiksiä sulle selän kanssa!!

      Poista