maanantai 3. heinäkuuta 2017

Viikonloppu kuvina

Pitkästä aikaa oli suht normaali kiireetön viikonloppu, mikä oli aika jees! Perjantai alkoi herätyksellä hotellissa Hollannissa seitsemältä.

Hotellin aamupala oli aika jees, ja aamupalahuone mielenkiintoisesti sisustettu o_O








Tuoremehun ja tuon yhden croissantin lisäksi aamupala oli suht. OK.

Koko aamupalahuone oli sisustettu eqyptiläisellä teemalla XD Toivottavasti sinne ei ollut haudattu mitään muumiota tai vastaavaa..

Aamupalan jälkeen perjantai meni töitä tehdessä hotellilla, lentokentällä ja lentokoneessa. Koneessa söin pienen pussin marinoituja vihreitä oliiveja. Helsinki-Vantaalla olin joskus 15:30, ja siitä autoilin Tampereelle. Tampereelle päästyä mulla oli ihan järkyttävä nälkä eikä mitään mielenkiintoa mennä kauppaan ja kokata, joten mentiin Tamperelaisen kanssa ulos syömään Siipiweikkoihin.





Perjantai-ilta meni ihan vaan ihmetellessä eikä tullut tehtyä mitään kummempaa.

Lauantaina heräsin jotain kasin maissa. Selailin nettiä, pesin pyykkiä, siivoilin keittiötä. Aamupalaa kokkasin 8:27.



Aamupalan jälkeen kävin ruokakaupassa Kalevan Prismassa ja samalla reissulla vähän ihailemassa ja haaveilemassa yläkerran XXL:ssä uusia urheilukelloja. Mulla on käytössä ikivanha Polar M22 sykkeenmittaukseen ja GPS:nä olen käyttänyt puhelinta. Hiukan houkuttaisi ostaa uusi, jossa olisi enemmän ominaisuuksia. Polarin M600 haaveilen :)

Järki onneksi voitti ja kävelin XXL:stä ulos mukanani ainoastaan pari tarjouksessa ollutta välipalapatukkaa joista toisen söin kotimatkalla.



Lauantai muuten meni kokkaillessa, nettiä selatessa ja telkkua katsoessa.

Cobb -salaatti, josta ohje seuraa omassa postauksessa!

Pientä välipalaa.

Viikolla Iltasanomissa olleet Armadillo Eggs + meksikolainen salaatti + maissi maustevoilla. Ohjeet postataan myöhemmin!


Lisäksi myös aloin valmistella viikonloppuprojektiani eli kimchin tekemistä! Teen siitä oman postauksen myöhemmin kun selviää oliko se hyvää :D Lauantain aikana join yhden lasin punaviiniä ja yhden valkoviiniä. Nukkumaan menin jotain kymmenen maissa, hiukan tuli torkuttua sohvalla jo sitä ennen.

Sunnuntaina heräsin vasta kymmenen jälkeen eli nukuin kunnolliset 12 h yöunet! Oli kyl kivan levännyt olo sen jälkeen eikä tullut nukuttua yhtään päikkäreitä sunnuntaina. Aamupala oli aika samaa settiä kuin lauantainakin.



Aamupalan jälkeen pesin vähän pyykkiä ja jatkoin mun Kimchi-projektin parissa. Yhden maissa lähdin salille suunnitelmien mukaisesti!!



Se oli kyllä todella jees pitkästä aikaa. Mulla on ollut 10-kortti Tampereella Kalevassa sijaitsevan Tampereen uintikeskuksen kuntosalille nyt pari vuotta kun se kerta maksaa ainoastaan 2 euroa! Nyt kortti meni kuitenkin tyhjäksi ja mietin, etten ehkä lataa uutta kymmentä kertaa ajatuksella, että ottaisin Helsingissä jäsenyyden jollekin salille millä on toimipiste myös Tampereella (esim. Fitness 24/7).

Salin jälkeen join perus palautusjuoman ja hain kaupasta vähän broileria. Ruuaksi tein ihan perus ”arkiruokaa” kanaa ja riisiä. Ruokailussa oli kuitenkin jotain hohtoa kun syötiin se Tamperelaisen kanssa parvekkeella  Ilma oli niin OK ja koko mun Facebook-feedi ja Watsapp oli täynnä kesäisiä ulko-kuvia, että oli pakko itsekin olla ulkona ja nauttia siitä.




Koska ilma ja energia, lähdettiin Tamperelaisen kanssa vielä pelaamaan kierros minigolffia! Tai ehkä tuo Ylöjärvellä oleva rata oli enemmänkin pienoisgolffia. Hauskaa oli jokatapauksessa!!



Iltapalaksi ”kokkailin” vielä uunissa kanarenkaita, sipulirenkaita ja cheddar-jalopenoja sekä dippikasviksia erilaisten dippien kanssa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti