keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Ruokapäiväkirja, viikko 47

Viime viikko sisälsi työmatkustamista, mutta onneksi viikonloppuna ei ollut suunnitelmia joten kävin liikkumassa sekä lauantaina, että sunnuntaina. Mä avasin myös joululaulu-kauden ja viime viikosta lähtien oon kuunnellut pelkästään joululauluja :D Yleensä oon malttanut odottaa joulukuun alkuun, mutta nyt en vaan pystynyt estämään itseäni. Tekee silti jotenkin todella hyvää keskittyä tulevaan jouluun tässä marraskuisessa pimeydessä. Painoa viikon 47 jälkeen maanantaina oli 82,5 kg.

Maanantai 19.11.2018

AppleWatch kulutus 2272 kcal

8:30 Aamupalaa töissä, ruisleipä ilman toista kuorta ja kananmuna.

11:35 Kasvispannupizzaa, salaattia, leipä ja banaani. Ei ollu kovin hääviä.

13:59 Kahvilla joku suklaakeksi

19:06 Lensin illalla Lissaboniin ja otin koneessa mun yhden ikisuosikeista eli tapaslajitelman ja punaviinin. Usein kuulee kritisoitavan sitä kun Finnairilla ei tarjota enää mitään safkaa ilmaiseksi niinkuin vaikka Lufthansalla tai KLM:llä, mutta ainakin Finnairilta ostettava ruoka on aina hyvää, toisin kuin noiden edellä mainittujen lentoyhtiöiden ilmaissafkat. 

Tiistai 20.11.2018

AppleWatch kulutus 2372 kcal

7:30 Hotelliaamupalaa Lissabonissa, leikkeitä, juustoa, sämpylä, tosi hyviä paistettuja munia, pekonia, papuja.

14:39 Lentokentällä lounaaksi joku ihmeen portugalilainen erikoisuus. Toi juustolla kuorrutettu hässäkkä oli siis jonkin sortin kerrosleipä, jonka välissä oli eri lihoja. Lisäksi perunoita ja sit tuolla pohjalla ihan törkyhyvä liemi. Outo ruoka kertakaikkiaan mut se liemi <3<3<3 Join 2 olutta.

21:14 Lennettiin Madridiin ja mentiin työkavereiden kanssa illalliselle samaan ravintolaan kuin missä olin viimeksi Madridissa. Ilmeisesti se ravintola on vähän niinkuin meidän firman kantapaikka, meidän Madridin toimisto on siinä ihan lähellä. Taas syötiin jaettavia annoksia: ilmakuivattua kinkkua, sitä jumalaista tonnikala-tomaattisalaattia, paahdettuja kasviksia ja naudan entrecotea perunoiden kanssa. Jälkkäriksi otin pienen sitruuna-sorbetin. Join jokusen lasin punaviiniä.

Keskiviikko 21.11.2018

Ei AppleWatch kulutusta, akku loppui.

8:08 Hotelliaamupalaa siellä kivassa business-hotellissa, missä oli loistava aamupala. Tällä kertaa mulla oli hyvin aikaa syödä aamupalaa - virhe!!! Söin ihan pirusti liikaa. Leikkeitä, juustoja, munakokkelia, pekonia, croissantin, hedelmiä...

15:29 Pääsin Madridin kentällä loungeen työkaverin vieraana, jolla on Air Francen kultakortti. Söin tuota kuvassa näkyvää salaattia, joka sisälsi perunaa, sitten tuota ihan tajuttoman hyvää mustekalan musteella värjättyä mustekala-pastaa. Hyvä mustekala on hyvää. Lisäksi söin oliiveja, omenaa ja jonkun vaalean leivän. Join pari lasia todella hyvää viiniä. Ylipäätään ruoka ja viinit oli tosi laadukkaat lounge-kamaksi. Oli niin kummaa kun viinitkin oli pullossa ja sitä valinnan varaa oli tyyliin 5 punkkua, 7 valkkaria ja pari skumppaa, jos vertaa Helsinki-Vantaan hanaviiniin.

17:46 Mulla oli KLM:n paluulennot Suomeen, joten ilmaissafkaa oli tuttuun tapaan tarjolla. Tää oli joku kasvis-couscous, jota en ollut aikaisemmin syönytkään. Meni maun puolesta KLM:n parhaimmistoon, sillä tämä oli ihanan voimakkaasti maustettu, mutta miinusta siitä, että suuhun jäi hillitön valkosipulin maku.

Torstai 22.11.2018

Ei AppleWatch kulutusta, en muistanut ladata kelloa.

9:13 Torstaiksi piti mennä toimistolle, joten tuttuun tapaan ruisleipää ilman toista kuorta ja kananmuna.

11:38 Yllättäen hernekeittoa torstaina :) Kaveriksi salaattia, leipää, näkkäri ja ohukainen sokerilla.

14:57 Lindahlsin valkosuklaa-rahka ja 2 macaronia. Piru periköön sen, joka toi nuo ihan mielettömän hyvät macaronit meidän kahvihuoneeseen jonkin kokouksen päätteeksi. Yritin etsiä syyllistä, mutta kukaan ei tunnustanut. Tiedättekö sellaisen ihan täydellisen macaronin, joka on rapea päältä, pehmeän suussa sulava sisältä ja maistuu todella hyvälle? Jep, noi oli just sellaisia.

18:16 30 cm Spicy Italian subi, ei puhettakaan, että olisin jaksanut kokata.

Perjantai 23.11.2018

AppleWatch kulutus 2334 kcal

8:19 Täytettyä ruisleipää ja kananmunaa, ilman toista kuorta.

~9:00 Aamukahvilla 2 macaronia..

11:54 Currykanaa riisillä, salaattia, leipä ja banaani.

14:03 Pari macaronia..

17:57 Joku feta-pinaatti pasteija autossa. Kävin ensiksi Stockan Herkussa ja menin siitä vielä Prismaan ostamaan perusjutut. Kaupan vaihdon aikana oli pakko syödä vähän välipalaa.

20:17 Siipiä, dippaus-juttuja, ranskiksia, kasviksia SpeakEasyssä. Bisseä ruokajuomaksi. Mulla oli vakaa aikomus kokata, mutta hyydyin siellä Prismassa ihan täysin. Olin tosi nälkäinen ja ihan poikki ja sitten kun vahingossa kaadoin jonkun ihmisen ostoskorin ja jouduin keräämään ne ympäriinsä levinneet ostokset takaisin sinne koriin, totesin, että mulle passaa suorittaminen tämän viikon osalta. Onneksi Tamperelainen oli hyvin ymmärtäväinen ja suostui syömään ulkona.

20:57 Käytiin vielä bissellä yhden Tamperelaisen työkaverin kanssa.

Lauantai 24.11.2018

AppleWatch kulutus 2248 kcal sis. liikkuvuustreeni salilla.

9:24 Perus viikonloppuaamupalaa, nakkia, pekonia, kananmunaa, kasviksia.

13:30 Kananfilettä, siipikastiketta ja pekoni-Aura-coleslawta. Aika jees nopea lauantai-lounas.

18:42 Kokkasin pitkän kaavan kautta, alkuun tuollainen espanjalainen tomaatti-salaatti sellaisella katalonialaisella paahdetulla leivällä, johon on hierottu valkosipulia, tomaattia ja oliiviöljyä. Pääruuaksi pihvi salsaverdellä, ranskalaisia ja herkkusienilisäke. Join kokatessa yhden G&T:n ja ruuan kanssa pari lasia punaviiniä. Jälkkäriksi 4 palaa Turkinpippurisuklaata.

Sunnuntai 25.11.2018

AppleWatch kulutus 2501 kcal sis. 45 min vesijuoksua.

10:12 Samaa aamupalaa kuin lauantainakin.

14:09 Juustoinen makaroni-kinkkuvuoka uunissa reilulla ketsupilla ja kasviksilla vesijuoksun päälle. Oli aika kätevä tehdä toi ruoka vuokaan valmiiksi ja soittaa vesijuoksun jälkeen Tamperelaiselle ja pyytää laittamaan vuoka uuniin. Kun pääsin himaan Pyynikin uimahallista, oli ruoka valmista.

18:02 Pari palaa (no neljä) itsetehtyä pizzaa ja punakaalista tehtyä pizzeria salaattia. Pari lasia punaviiniä.

Tällä viikolla alkaakin sitten joulukuu, mikä on niin tervetullutta, ei tarvi hävetä joululaulujen kuuntelua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti