sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Ruokapäiväkirja, viikko 45

Viikko 45 oli jälkimmäinen kahdesta perättäisestä reissuviikosta sisältäen myöskin niin työ- kuin vapaa-ajan matkoja. Tuntui tosi kummalliselle pakata ja purkaa matkalaukkua monta kertaa viikossa pitkästä aikaa. Ennen se oli ihan normi. Parasta viikossa oli Barcelonassa näkynyt aurinko ja sitten mun perheen näkeminen Isänpäivänä. Painoa viikon 45 jälkeen maanantai-aamuna oli 79,0 kg.

Maanantai 5.11.2018

AppleWatch kulutus 2205 kcal.

8:30 Aamupalaa toimistolla, ruisleipä ilman toista kuorta ja kananmuna.

12:17 Lounasta Helsinki-Vantaalla, kana-feta salaatti. Oli itseasiassa tosi hyvä ja ruokaisa salaatti!

19:17 Hampurilainen ja ranskalaiset hotellin ravintolassa, pari lasia punaviiniä. Nukuin yhden yön lentokentän lähellä Barcelonassa, eikä alue ollut oikein sellainen, että olisi tehnyt mieli lähteä yksin kävelemään etsimään ravintolaa. Lisäksi laiskotti ja oli silti myös töitä niin paljon, ettei tullut mitään Uberiakaan tilattua ja lähdettyä johonkin vaikka asiaa vakavasti harkitsinkin. Niinpä päädyin hotellin ravintolaan. Mutta ei ollut hullumpi hampurilainen ja viinikin oli tosi hyvää. Ruokalista meinasi tuottaa vähän haasteita sen ollessa vain espanjaksi, katalaaniksi ja ranskaksi :D Onneksi foodiena ranskalaiset ruokasanat on edes jollain tavalla hallussa.

Tiistai 6.11.2018

AppleWatch kulutus 2109 kcal.

8:06 Sämpylä, leikkeitä, juustoa, kananmunaa, pekonia, nakkeja, tomaattia. Ihan OK aamupala.

13:28 Lounaalla alkuun tonnikalasalaattia, joka oli yksinkertaisuudessaan ihan äärimmäisen maukas. Pääruuaksi tosi juustoisia canneloneja ilmeisesti jollain lihatäyteellä. Jälkkäriksi joku katalonialainen erikoisuus, raejuuston kaltaista juustoa ja hunajaa. Pidin myös tästä vaikka sekin oli super yksinkertainen.

20:48 Oltiin pitämässä kokousta omalla tiimillä Barcelonan lähellä maaseudulla ja tehtiin itse ruokaa tiistaina porukalla. Grillattiin hiiligrillillä ja oli hauskaa :) Söin paria erilaista makkaraa, lampaan kyljyksiä, possun kylkeä ja sitten salaattia, aiolia ja katalonialaista erikoisuutta eli vaaleaa leipää paahdettuna, jonka pintaan hierotaan valkosipulia, tomaattia ja oliiviöljyä. Join useamman lasin punaviiniä ja yhden gin tonicin. Jälkkäriksi söin paahtovanukkaan.

Keskiviikko 7.11.2018

AppleWatch kulutus 1854 kcal.

8:04 Aamupala oli tosi yksinkertainen, mutta maukas. Oli sitä paahdettua leipää, jonka pintaan oli hierottu tomaattia ja oliiviöljyä ja sitten erilaisia leikkeleitä. Toi leipä varsinkin oli ihan tajuttoman hyvää. Saakohan Tampereelta mistään valkoista hapanjuurileipää?

13:51 Lounaalla oli alkuun erilaisia kasviksia, mikä olikin kivaa vaihtelua paripäivän hillittömään liha-mättöön :) Pääruuaksi oli joku kokonainen kala ja perunoita. Jälkkäriksi hedelmäsalaattia.

21:36 Käytiin illallisella jossain naapurikylässä. Mentiin taas meiningillä, että joku espanjankielinen tilasi pöydän täyteen safkaa, joka jaettiin seurueen kesken. Oli ilmakuivattua kinkkua, kroketteja, friteerattua mustekalaa, sitä paahdettua tomaatti-oliiviöljyleipää, rapua, ihan tajuttoman hyvää naudan sisäfilettä ja banaani-suklaajälkkäriä, jonka valitsin itse listasta :) Join punaviiniä.

Torstai 8.11.2018

Ei AppleWatch kulutusta, kellon akku oli loppu.

8:16 Aamupalaksi samaa settiä kuin keskiviikkonakin.

12:36 Lentokentällä Burger Kingistä joku sairaan tuhti hampurilainen, jossa oli mm. kananmunaa, kylkeen perunoita ja chili-cheese bitesejä.

21:16 No nyt pysähdyin Linnatuulessa himaan Tampereelle autoillessa! Söin olutmakkaran ja Salmiakki-Tuplan.

Perjantai 9.11.2018

Ei AppleWatch kulutusta, unohdin ladata sen akun edelleen.

8:46 Tein etätöitä perjantaina, joten aamupalaksi jämiä jääkaapista, munakokkelia ja tomaatti.  Huomasi kyllä, että olin ollut paljon poissa kun jääkaappi oli ihan tyhjä :)

12:25 Kävin testaamassa alakerran intialaisen uusiksi, ja yllätyin positiivisesti! Ruoka oli paljon parempaa kuin viimeksi. Varsinkin tuo kaalisalaatti oli ihan tajuttoman hyvää.

~21:30 Autoilin Pohjois-Suomeen Isänpäivää viettämään, mutta menin ensiksi perjantaista lauantaihin mun Pienimmän Pikkuveljen ja hänen Likkakaverin luokse saunomaan ja istumaan iltaa. Söin jauhelihatäytteisiä tortilloja ja join pari olutta illan aikana. Heillä on ulkoporeallas, jossa oli ihanaa lillua kun ympärillä oli marraskuinen kylmä ilta.

Lauantai 10.11.2018

Ei AppleWatch kulutusta, en vieläkään ollut saanut ladattua kelloa.

11:18 Aamupalaksi porkkanasämpylää kalkkunaleikkeellä ja kurkulla, kuningatar Skyr.

15:14 Naudan paistia, ruskeaa kastiketta, valkosipuliperunoita, kasviksia ja halloumi-salaattia. Jälkkäriksi perinteistä kermakakkua vadelmahillolla. Äiti ja Äitin ruuat <3<3<3 Ja Isä <3<3<3 Ja mun veljet <3<3<3 Vaikka olikin aika raskasta ajaa sen 500 km pohjoiseen marraskuun pimeydessä, niin oli vaan silti niin ihanaa nähdä kaikkia.

19:35 Lonkero ja mikro-popcorneja. Mä oon niin markkinoinnin uhri, mulla on pyörinyt se vuoden harmain päivä mainos oikein urakalla eri kanavissa, joten tuli sit ostettua Lonkeroa vaikkei se todellakaan ole mikään mun suosikki.

Sunnuntai 11.11.2018

AppleWatch kulutus 2055 kcal.

9:34 Munakokkelia ja kauraleipä täytteillä. Kasviksia en jaksanut pilkkoa. Munakokkelia tein myös Isille <3<3<3

13:53 Riisi-kanavuokaa ja salaattia. Riisi-kanavuoka kuuluu syödä reilun ketsupin kera :D Jälkkäriksi suklaakakkua.

19:30 Ruisleipä ilman toista kuorta autossa.

Varsinkin viikonloppuna harmaus oli kyllä melko painostavaa, tulisipa jo pian lunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti