perjantai 2. marraskuuta 2018

Ruokapäiväkirja, viikko 43

Viime viikkoa varjosti juhlimisesta alkanut syysflunssa. Heräsin viikkoon tosi tukkoisena, ja päätin ottaa heti alkuun kovat keinot käyttöön; inkiväärishottia ja nenäkannuilua, mutta myös kortisonia nenään ja kunnon yskänlääkettä. En tiedä missä oli se taika, mutta perjantaihin mennessä flunssa oli melkein parantunut! Ihan mieletön ero jos vertaa viime kevään 5 viikkoa kestäneeseen flunssaan. Haluaisin uskoa, että se oli se inkiväärishotti :) Painolukemaa viime viikon jäljiltä ei ole kun en ollut kotona punnitsemassa tänä maanantaina.

Maanantai 22.10.2028

AppleWatch kulutus 2132 kcal

8:19 Aamupalaa töissä, ei ollut kuitenkaan niin kipeä olo, että olisin himaan viitsinyt jäädä. Ruisleipää ilman toista kuorta ja kananmuna.

11:34 Reilu annos jotain kasvissoosia, vähän riisiä ja salaattia.

15:40 Mun suosikkia Lindahlsin valkosuklaarahkaa <3<3<3

17:52 15 cm Spicy Italian subi. Tamperelainen ei ollut himassa joten en jaksanut kokata.

19:24 Kuvittelin pärjääväni puolikkaalla subilla kokonaisen sijaan, olin väärässä. Himaan tullut Tamperelainen teki mulle kauraleivän metwurstilla, cheddarilla ja paprikalla <3<3<3

Tiistai 23.10.2018

Ei AppleWatch kulutusta, kello ei ollut kädessä.

7:58 Kinkku-feta munakas ja kasviksia. Tartutusvaaran takia päädyin jäämään himaan tekemään etätöitä.

12:27 Intialaista safkaa buffetista. Meidän alakertaan on auennut jotain kuukausi sitten intialainen ravintola ja kävin nyt testaamassa sen ekan kerran. Tamperelainen oli käynyt jo aikaisemmin, eikä antanut mestalle kovin hyviä arvosanoja. Myöskään multa mesta ei saa mitään huippuarvosanoja. Siis joo, oli ihan OK ja ruoka oli parempaa kuin mun työpaikan lounasravintolan safka, mutta sitten taas toisaalta Tampereelta saa niin paljon parempaakin intialaista.

17:30 Tulista kurpitsakeittoa ja raejuustoa. Sain kurpitsan ystävältä, hän oli kasvattanut sen itse, ja se oli tosi maukasta. Flussan karkotukseksi maustoin keiton reilulla chilillä, inkiväärillä ja valkosipulilla ja pakko myöntää, että se meni mun makuun vähän liian tuliseksi. Mutta Tamperelainen veteli keittoa ihan super-onnellisena, kerrankin riittävän tulista ruokaa hänelle :D

Keskiviikko 24.10.2018

Ei AppleWatch kulutusta, kello ei ollut kädessä.

9:05 Kinkku-feta munakas ja kasviksia. Tein toisenkin etäpäivän ja niistin paketillisen Nessuja.

12:59 Opera-pizza, josta söin noin puolet. Meidän alakertaan aukesi jotain viikko sitten perus kebab-pizzeria ja mä kävin testaamassa sen vuorostani. Tamperelainen oli testannut sen jo aikaisemmin mun ollessa risteilyllä ja hän arvosteli paikan ihan perus kebab-pizzeriaksi. Mä olen samaa mieltä, ei lainkaan huono pizza, mutta ei toisaalta mitenkään erityisen hyvä. Voisin käydä toistekin, jos iskee totaalilaiskuus. Meillä on meinaan noin 150 m päässä hyvä kebab-pizzeria, mutta joskus se 150 m voi olla pitkä matka verrattuna siihen että astuu ovesta ulos ja kävelee pari askelta. Ja joo, mä olen kyllä joissain asioissa niin patalaiska.

18:17 Herkkusieni-emmental munakas ja kasviksia. Teki vaan niin mieli munakasta.

Torstai 25.10.2018

AppleWatch kulutus 2137 kcal

8:17 Töissä taas, ruisleipää ilman toista kuorta ja kananmuna. Oli niin hyvä olo, eikä ollut enää lämpöä, joten menin töihin.

11:33 Hernekeittoa, näkkäriä ja ohukainen sokerilla.

19:35 Fafan falafel-halloumi pita ja bataattiranskalaisia, en jaksanut kokata.

Perjantai 26.10.2018

AppleWatch kulutus 2214 kcal

8:20 Ruisleipää ilman toista kuorta ja kananmuna.

11:26 Intialaista ruokaa buffetista. Käytiin työkavereiden kanssa intialaisessa ravintolassa, jonka olemassaolosta mä en ollut tiennyt mitään! Varsinkin lammas oli ihan tajuttoman hyvää.

19:14 Espanja on pyörinyt mun päässä sattuneesta syystä aika paljon, joten päädyin sit kokkaamaan vähän espanjanjalaisessa hengessä. Kokkailessa join yhden dry martinin oliiveilla. Alkuun laitoin vähän tapas-hengessä tarjolle manhego-juustoa, artisokkia, chorizoa, oliiveja, tonnikalaleipiä... Ihan parhautta. Pääruuaksi tein naudan ulkofilepihvejä maustevoilla, ranskalaisia ja fenkolisalaattia. Join jokusen lasin espanjalaista punaviiniä. Lisäksi maistoin hirven ulkofilettä, mikä oli mun mielestä suorastaan erinomaista, mutta Tamperelainen ei välittänyt. Sain palan kaupanpäälisinä Stockan herkusta kun juttelin lihatiskin pojan kanssa siitä, ja kerroin etten ollut koskaan maistanut.

Lauantai 27.10.2018

Ei AppleWatch kulutusta, kello ei ollut kädessä.

9:31 Perus viikonloppu aamupalaa, nakkia, pekonia, kananmunaa, kasviksia.

14:59 Renkaanvaihdon ja työvaate-shoppailureissun jälkeen lounasta uudessa vietnamilaisessa ravintolassa Tampereella. Kesärullia possutäytteellä ja naudanliha pho-keitto. Oli ihan hyvää, mutta ei niin hyvää kuin Önamissa.

19:23 Pizzaa niistä eilisistä tapasjämistä ja toinen, jossa kanaa ja avokadoa. Pari lasia punaviiniä ja yksi lasi tynnyrikypsytettyä tequilaa. Se tynnyrikypsytetty tequila on mun tämän hetken lemppari tollaisista kahvin kanssa juotavista alkoholeista. Ja sillä juomalla ei ole oikein mitään tekemistä sen kirkkaan hirvityksen kanssa, jota joskus opiskeluaikoina juotiin shotteina sitruunan ja suolan kanssa.

Sunnuntai 28.10.2018

AppleWatch kulutus 1938 kcal

8:49 Perus viikonloppuaamupalaa, nakkia, pekonia, kananmunia, kasviksia.

13:09 Fafasta taas vaihteeksi, falafel-halloumi pita ja bataattiranskalaisia.

18:33 Lensin sunnuntai-iltana Amsterdamin kautta Bilbaoon, ja KLM:n lennoilla on aina tarjolla jotain pientä snäckiä ja viinit yms. Söin jotain karua riisi-kasvishässäkkää ja join valkkarin.

21:12 Toisella lennolla oli joku ihan OK juusto-wrap ja join punaviiniä.

Flunssasta johtuen en liikkunut myöskään tällä viikolla, toivottavasti pian pääsisi jonkinlaiseen liikuntarytmiin. Vähän epätoivoiselle kyllä vaikuttaa kun katsoo työ- ja vapaa-ajan kalenteria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti