maanantai 12. marraskuuta 2018

Superviikko -suunnitelma

Ai että, takana on 2 viikkoa matkustamista, tuhansia kilsoja niin maalla, merellä kuin ilmassa. Matkalaukun purkua ja pakkausta, työpalavereita autossa huoltoaseman pihassa, loputonta istumista, hyvää ruokaa, huonoa syömistä, alkoholia, herkkuja, ihania ystäviä, parhaita työkavereita, uusia kokemuksia, stressiä, kiirettä... Hetkeäkään en vaihtaisi pois, mutta nyt kun edessä on kokonainen viikko ihan vaan himassa Tampereella, on mielessä lähinnä vaan rutiinit, kotiruoka ja LIIKUNTA!!!

Käytiin Tamperelaisen kanssa Tallinnassa moikkaamassa hänen hyvää ystävää viikonloppuna 2.-4.11.2018. Mä en ollut käynyt aikaisemmin siinä Olde Hansassa vanhassa kaupungissa kun miellän sen vähän turisti-mestaksi, mutta loppujen lopuksi pidin siitä aika tavalla koska siellä oli hienosti viety se teema ihan loppuun saakka kaikkiin yksityiskohtiin. Tää vessa oli niin hauska!

Koska en ole kokannut kertaakaan kahden viimeisimmän viikon aikana enkä myöskään liikkunut minuutin minuuttia, ajattelin pyhittää tämän viikon noille molemmille. Ja koska aina on hyvä kirjaa tavoitteet ylös, teen tämän postauksen. Tosi jännä nähdä, kuinka hyvin saan tämän suunnitelman toteutumaan!!

Mistä tietää, että on oikeasti vähän kiire? Siitä että silittää kauluspaitansa vasta hotellissa. Mä niin tarttisin itselleni vaimon.


Superviikko -suunnitelma

Maanantai 12.11.2018

  • Currykanaa, riisiä, parsakaalta ja salaattia
  • Kävely
Tiistai 13.11.2018
  • Linssi-jauhelihakeitto, tuoreita kasviksia kylkeen
  • Ylävartalotreeni salilla
Keskiviikko 14.11.2018
  • Jämiä tai kebab salaatilla
  • Alavartalotreeni salilla
Torstai 15.11.2018
  • Jauhelihakebakot, munakoisoa, salaattia, halloumia
  • Vesijuoksu
Perjantai 16.11.2018
  • Tacot
  • Lepopäivä
Lauantai 17.11.2018
  • Tacot
  • Liikkuvuustreeni salilla ja venyttelyt
  • Ulos Ystävän kanssa
Sunnuntai 18.11.2018
  • Joku pataruoka naudan paistista
  • Lepopäivä

Tekee niin hyvää haastaa itsensä välistä tällä tavalla. Varsinkin toi ruokalistan suunnittelu on jotain, mitä en tee oikeastaan koskaan. Mulla on ajatuksena, että kävisin kaupassa oikeasti vain maanantaina ja sitten perjantaina. Normaalistihan mä käyn kaupassa melkein joka päivä jos kokkaan himassa.

Meillä oli viime viikolla meidän Espanja-Portugal tiimin myyntikokous, ja palaverin vähän poikkeuksellisesta agendasta johtuen se järjestettiin todella rauhallisessa hotellissa maaseudulla Barcelonan lähellä. Ei ollut mitenkään erityisemmin lämmin, mutta teki ihan sairaan hyvää nähdä aurinko!

Kokattiin tiimin kanssa ruokaa hiiligrillillä! Voin kertoa, että oli tajuttoman hyvää!

Meillä oli myös Katalonian alueelta tulevien viinien taisting. Pakko tunnustaa, etten Katalonialaisista viineistä tiennyt muuta kuin Cavan tätä ennen, oli hyvä oppia vähän lisää.

Maisema mun sähköposti-nurkkauksesta.

Lisäksi ajattelin panostaa kasvisten syöntiin ja veden juontiin tällä viikolla, vaikkei kumpikaan varsinaisesti ole mun "ongelma-alue". Mutta aina on vara parantaa! Ajattelin jopa ottaa pakasteesta pussillisen mustikoita jääkaappiin ja syödä ne pois viikon aikana. Ja pitkästä aikaa voisi kirjata syömiset Sulamoon.

Vaikkei tällä kertaa ollutkaan mikään lepakkovuoro-lento kotiin, meinas perjantai-aamuna vähän väsyttää kun heräsin.

Saapa nähdä, olen niin skeptinen varsinkin ton tämän illan lenkin suhteen :D Tiedättekö kun kesällä mä suorastaan himoitsin lähteä vähän lekille lämpöön ja auringon paisteeseen ja raikkaaseen ilmaan kun oli koko päivän istunut toimistossa. Niin nyt kun marraskuun pimeydessä ajaa himaan ja vettä sataa ja palelee, ja sitten kun lopulta pääsee himaan niin sieltä sähkövalojen loisteesta ja patterien lämmöstä on ihan pirun vaikeaa yrittää lähteä mihinkään :D 

Lauantai-aamun unikaveri <3<3<3 Toi pienimmän Pikkuveljen Likkakaverin koira on ainoa koira kenen tiedän nukkuvan peiton alla.

Toisaalta oon vähän sellainen tahto-ihminen, että kun jotain kerran päättää, niin se myös pitää. Varsinkin kun viikko on niin älyttömän lyhyt aika.

Jos AdBlueta menee sen noin 1 litra per 1000 km, saa sitä mun kilsoilla olla lisäilemässä vähän väliä, nimimerkillä 1000 km viikonloppuna. Onneks Isiltä löytyi toi letku ja nestettä, säästyin yhdeltä reissulta Laakkoselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti