maanantai 22. lokakuuta 2018

Ruokapäiväkirja, viikko 41

Pitkästä aikaa tavallinen ja rauhallinen viikko vain himassa, ihan kivaa vaihtelua! :) Ja kun oli rauhallista, oli aikaa miettiä asioita ja mitä haluan tehdä mun elämällä. Pääpointti viikon viikosta on, että mä haluan voida hyvin enkä suorittaa hyvinvointia. Paino maanantai-aamuna 79,9 kg.

Maanantai 8.10.2018

AplleWatch kulutus 2025 kcal

8:22 Ruisleipä ilman toista kuorta ja mustikkarahka. Ei ollut kananmunia saatavilla, joten päädyin ostamaan rahkan leivän kaveriksi. Mä en erityisemmin välitä tuosta rahkasta, mä oon vähän makeiden rahkojen ystävä..

11:28 Kalapuikkoja, majoneesikastiketta ja salaattia.

15:27 Arlan appelsiini-suklaa proteiinirahka, joka oli suorastaan pahaa. Edelleenkään en oo oikein näiden happamien rahkojen ystävä.

20:15 Jauheliha-linssikeittoa lähi-idän tyyliin maustettuna ja tahinijogurttia. Oli niin hyvää. Ja ihan puhtaasti tahdonvoimalla kokkasin itse, töissä venyi ja oli pakko käydä kaupas. Mut selvisin kauppaan ja jaksoin vielä kokatakin!

Tiistai 9.10.2018

AppleWatch kulutus 2057 kcal

9:01 Taaskaan ei ollut kananmunia keitettynä, joten päädyin puolukka-vaniljarahkaan leivän kaveriksi, mikä oli itseasiassa aika jees. Otin myös sämpylän ainaisen ruisleivän sijaan, oli aika jees vaihtelua. Jätin toisen kuoren syömättä.

11:26 Jotain mausteista broileria ja salaattia.

15:11 Valion banaani-mustikka tuorepuuroa ja salamisnack. Toi puuro oli aika vinkeetä, mutta päädyin syömään sille kaveriksi tuon salamin jotta proteiinia tulis enempi.

17:33 Ihan ääriharvoin tulee tehtyä ruokaa niin paljon, että sitä jää seuraavaksi päiväksi mikrotettavaksi, mutta tänään oli poikkeus. Oli kyl aika jees kun oli valmista ruokaa himassa. Mutta mun on pakko sanoa, etten ole koskaan ymmärtänyt kuinka jonkun mielestä jotkit ruuat vaan maistuu paremmalle uudelleen lämmitettynä kun ei ne vaan ikinä maistu. Kyl tuore ruoka on aina tuoretta ruokaa ja uudelleen lämmitetty uudelleen lämmitettyä..

20:22 Koska tuli syötyä päivällinen niin aikaisin, oli illalla vielä nälkä. Söin kauraleivän maksamakkaralla, maustekurkulla ja paprikalla. Kylkeen kasviksia ja kananmuna.

Keskiviikko 10.10.2018

AppleWatch kulutus 2620 kcal sis. crosstraining

8:23 Tein edellisenä iltana aamupalaa töihin mukaanotettavaksi pitkästä aikaa. Mä ajattelin paljon kaiken näköistä viime viikolla, ja yksi oli se, kuinka paljon vähemmän syön kasviksia päivässä kun en kokkaa itse aamupalaa vaan haen noita valmiita leipiä työpaikan lounasravintolasta. Niinpä päädyin tekemään kauraleivän kinkulla ja metwurstilla, keittämään pari kananmunaa ja pilkkomaan reilusti kasviksia. Pakko kyl tunnustaa, että tuntui aika työläälle verrattuna siihen, että kävelee hakemaan sen valmiin leivän töihin tullessa..

11:40 Kasviswokkia, salaattia ja purkillinen noita Lagomin kanafileitä. Siis ton wokin piti olla tofuwokki, mutta se ei ollut kyllä tofua nähnytkään. Jotta proteiinit ei jäisi ihan olemattomiksi, söin purkin tuota kanaa mitä mulla oli työpöydän laatikossa - mä meinaan viime viikon sunnuntaina ostin ison satsin kaikennäköistä välipalaa niin himaan kuin töihinkin vähän silleen pahan päivän varalle ja mahdollistamaan sen, että työreissuille tulis otettua mukaan välipalaa.

15:19 Lindahlsin valkosuklaan makuinen proteiinirahka ja puolikas täytetystä karjalanpiirakasta. Toi rahka oli hyvää. Ihan tajuttoman hyvää.

17:27 Ihana Tamperelainen kokkasi <3<3<3 Broileria, uunikasviksia ja valmis-kimchiä. Oli tosi hyvää!

~19:30 Vähähiilarinen proteiinijauhe crosstrainingin päälle

19:55 Taateli-cashew-pähkinä patukka lisähiilariksi.

Torstai 11.10.2018

AppleWatch kulutus 2023 kcal

8:22 Tumma ruisleipä ilman toista kuorta ja kananmuna työpaikan lounasravintolasta.

12:23 Hernekeittoa, salaattia ja näkkäri.

15:26 Valion mango-vanilja proteiinirahka, tää on kyl hyvää myös.

19:43 Kävin hulluttelemassa Hulluilla Päivillä, joten kokkaus jäi tältä päivää. Mäkkärin autokaistalta se joku kausi-hamppari ilman sämpylää ja 2 pussia hot wingsejä.

Perjantai 12.10.2018

AppleWatch kulutus 2574 kcal sis. kick-bikeilua ja vaeltamista työpaikan TYHY-päivässä

6:45 Kauraleipä metwurstilla ja paprikalla ja keitetty kananmuna. Pitkästä aikaa söin aamupalaa himassa, sillä autoilin Evolle TYHY-päivään enkä toimistolle

~9:15 Kinkku-juustosämpylä

12:33 Meillä oli tosi hienosti oikein kokki kokkaamassa (lämmittämässä) ruokaa nuotiolla. Alkuun juures-aurajuustosalaattia, pääruuaksi lohikeittoa ja jälkkäriksi persikka-suklaa hässäkkää noutiosta. Oli todella hyvää!!!

15:07 Paistettiin vähän makkaraa nuotiolla, söin 2 perus Atrian Hiillosmakkaraa. Oli ihan hillitön himo tuollaiseen jauhomakkaraan :D

19:21 Käytiin Tamperelaisen kanssa nepalilaisessa ravintolassa. Söin alkuun kasvis-samasan ja pääruuaksi jotain semi-tulista lammasta. Join mangolassin. Oli hyvää!

Lauantai 13.10.2018

AppleWatch kulutus 2036 kcal sis. kevyt liikkuvuustreeni ja venyttelyt

~10:00 Aamupalaksi vähän pekonia, nakkia, kananmunaa ja kasviksia. Mulla loppui keskiviikkona kunto ihan totaalisesti kesken siellä crosstrainingissä, jonka seurauksena ilmeisesti tein jotain liikettä todella huonolla tekniikalla ja sain hartiani ihan totaali-jumiin. Torstai ja perjantai meni perussärkylääkkeitä ja lihasrelaksantteja nappaillessa, ja perjantai-iltana päädyin ottamaan tosi vahvaa särkylääkettä, jota yleensä en ota kun mulle tuppaa tulemaan niistä tosi huono olo. En tiedä johtuiko siitä lääkkeestä vai itse lihasjumista, mutta lauantai-aamuun heräsin tosi pahassa migreenissä. Sen seurauksena koko päivän oli vähän huono olo vaikka päänsäryn sain talttumaan lääkkeillä.

13:03 Kauraleipä metwurstilla ja paprikalla. Olin varannut ajan GOGOlle sopimuksen tekoa varten, joten ei auttanut kuin nousta sängystä ja syödä vähän jotain ja lähteä, en halunnut siirtää aikaa myöhemmäksi. Sitä paitsi ajattelin, että kevyt treeni voi tehdä ihan hyvääkin.

15:42 Vähähiilarinen proteiinijauhe ja joku ihmeen lakritsa-chili patukka, joka oli ihan sairaan pahaa. Sain puolet syötyä, ei jatkoon. Mutta teki kyllä hyvää tehdä se kevyt liikkuvuustreeni, venytellä kunnolla ja käydä saunassa. Treenin jälkeen myös kävelin himaan, mikä oli sekin aika jees ainaiseen autoiluun verrattuna.

17:36 Raitajuuri-vuohenjuustosalaatti alkuruuaksi ja sitten moussaka pääruuaksi. Jälkkäriksi 2 riviä Fazerin Turkinpippurisuklaata (hahhahah, taas :D ) Toi vuohenjuusto oli Hullareilta, joten oli pakko keksiä siitä jotain. Samoin moussakan jauheliha. Raitajuurta kokeilin, koska Tamperelainen ei oikein välitä punajuuresta.

Sunnuntai 14.10.2018

AppleWatch kulutus 2401 kcal sis. kävelyä Helvetin järvellä

9:11 Perus viikonloppuaamupaa, nakkia, pekonia, kananmunaa ja kasviksia.

12:35 Hiillosmakkara nuotiolla. Joka paikassa oli ollut juttua, kuinka hieno sää sunnuntaiksi on luvattu, joten mun oli vaan pakko lähteä vähän luontoon kävelemään ja nauttimaan. Kävin sitten Helvetin järven kansallispuistossa ja kiersin Helvetistä Itään kierroksen. Oli kertakaikkisen hieno sää ja maisemat, onneksi lähdin!!

13:35 Jotain villisiasta tehtyä pulled pork hampparia ja vähän ranskalaisia sekä salaattia. Siinä kansallispuistolla on sellainen pieni kioski, joka myy paikallisesta villisiasta ja strutsista tehtyjä juttuja. Oli nälkä ja tuollaisia pieniä yrityksiä pitää tukea, niin tilasin sit tuon hampparin. Oli ihan OK, ei mitään suurta herkkua silti.

17:13 Kylmäsavuporoa kolmella tapaa. Toinen Hullut Päivät -heräteostos oli 250 g kylmäsavuporoa. En osannut päättää, mitä tekisin siitä, joten tein kolmea eri juttua, keittoa, salaattia ja pizzaa! :D Kaikki oli tosi jees, joskin keitto oli vähän suolaista jopa mun makuun. Pitäisi ehkä uskoa, jos ohjeessa kielletään lisäämästä suolaa..

Se silti mietityttää, etten oikein usko siihen että painoa voisi saada putoamaan ilman kovaa työtä ja suorittamista. Ainakin sillä reseptillä sain kesällä painoni nousemaan parissa kuukaudessa 76 kg --> 79 kg. Nähtäväksi jää millaisella reseptillä tässä nyt jatkaa syömisten suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti