tiistai 9. lokakuuta 2018

Ruokapäiväkirja, viikko 39

Viikko 39 meni Ruotsissa työreissun merkeissä, joten syömiset oli heti viimeisen päälle sen mukaisia. Onneksi tuli liikuttua ja nukuttua hyvin, mistä kirjoitinkin oman postauksen. Painoa viikon 40 maanantaina oli 79,6 kg. 

Maanantai 24.9.2018

AppleWatch kulutus 2538 kcal sis. salitreeni

7:09 Aamupalaa hotellissa, kylmiä leikkeitä ja kasviksia ja sitten munakokkelia ja nakkia yms. Kahvia ja lasi tuoremehua. Mä oon taas juonut tuoremehua hotelliaamupaloilla, pitäis jättää se pois.

11:54 Lounaaksi porsaanpihvi, perunaa ja salaattia.

~17:00 Pari keksiä hotellin aulassa välipalaksi

~18:30 Vähähiilarinen palautusjuoma

19:34 Buffet-illallinen hotellin aulassa, jotain broileria ja vähän muusia ja salaattia. Ei ollut kovin hääviä, mutta toisaalta tuosta ei tarvinnut mitään maksaakaan.

Tiistai 25.9.2018

AppleWatch kulutus 2197 kcal

~7:00 Aamupalaa hotellissa, ei kuvia. Varmaan suunnilleen samaa settiä kuin maanantainakin.

11:47 Jotain ruotsalaista perinneruokaa eli höyrytettyä (?) makkaraa ja juuresmuusia. Kylkeen salaattia.

18:41 Hampurilainen ilman päälikuorta ja ranskalaisia, 2 lasia punaviiniä. Oli ihan jees, mut olisin voinut kyllä valita parempaakin ruokaa..


Keskiviikko 26.9.2018

AppleWatch kulutus 2352 kcal sis. salitreeni

6:51 Hotelliaamupalaa, munakokkelia ja nakkeja ja kasviksia.

11:36 Lounaaksi hyvää kanawokkia ja riisiä sekä salaattia.

15:38 Joku suklaanmakuinen proteiinipatukka. Vaikka oli vähän käsilaukun pohjalla muusaantunut, niin oli silti aika jees. Voisin yrittää ottaa näitä mukaan työmatkoille säännöllisesti.

~17:15 Vähähiilarinen protskujauhe

18:52 Tosi hyvää tonnikalaa salaattipedillä ja katkarapuja. Lasi viiniä ja belgialainen olut. Universumi pelasti mut, mä meinaan tilasin jälkkärin mutta se ei koskaan saapunut! :D Sinänsä myös jännää, mul oli kauhee makean himo ton salaatin päälle vaan se tunne meni ihan täysin ohitse. Pitäisi useamminkin luottaa siihen, että makeanhimo menee ohi vähän ajan päästä, jos sitä ei tottele.

Torstai 27.9.2018

AppleWtach kulutus 2422 kcal sis. kävelyä tehtaassa

7:25 Aamupalaa hotellissa, ohukainen appelsiinihillolla ja Nutellalla.. Kyllä mä taisin silti alkuun syödä vähän munakokkelia ja kasviksia. Toivottavasti. Se on jännää kuinka hotelliaamupala alkaa tökkiä jossain kohtaa kun niitä syö paljon ja on vaan pakko keksiä vaihtelua.

12:18 Koska torstai ja koska Ruotsi ja koska tehtaan ruokala, niin tietty oli hernekeittoa!!! Oli eka kerta kun mä maistoin länsinaapurin versiota tästä perinteisestä torstai-päivän herkusta ja yllätyin totaalisesti kuinka paljon se eroaa meidän vastineesta! Ensinnäkin se oli keltaisen väristä ja toiseksi se oli paljon reilummin maustettu kuin meidän. Ihan hyvää se oli silti. Söin myös vähän salaattia ja näkkärin ja sitten 3 (!!!) ohukaista puolukkahillolla. Taaskaan en avannut suutani ja pyytänyt vain yhtä.. Mutta oli kyllä todella hyviä.

19:38 Käytiin illallisella ravintolassa, jonka erikoisuus oli kypsentää omat ruokansa tulikuuman kiven päällä. Jos mun ruotsini on mitenkään reilassa, niin luulen syöneeni vasikan ulkofilettä, härän kuvetta ja peuran sisäfilettä, joka oli ihan tajuttoman hyvää <3<3<3 Lisäkkeeksi otin ranskalaisia ja bearnaisen ja chimichurrin. Jälkkäriksi tilasin "Suklaa-pommin", joka oli myöskin ihan tajuttoman hyvää. Join pari lasia punaviiniä.

Perjantai 28.9.2018

AppleWatch kulutus 2239 kcal

7:11 Munakokkelia, leikkeitä ja kasviksia.

12:11 Raggmunk med fläsk och lingonsylt eli perinteisiä ruotsalaisia peruna-kakkuja, sian kylkeä ja puolukkahilloa. Kylkeen salaattia. Oli ihan jees! Varsinainen ruotsalainen perinneruoka-viikko kyl ollut :)

18:08 Upgreidasin itseni bisnekseen pisteillä, koska oli perjantai ja kerrankin mulla ei ollut autoa lentokentällä, joten saatoin mennä loungeen juomaan pienet perjantai-punaviinit. Söin vähän kaikenlaista, erityisesti noi juustot oli jees. Join pari lasia punaviiniä ja pari lasia valkoviiniä.

21:36 Koneessa tarjottiin joku tollanen juustoleipä ja join lasin punaviiniä.

Lauantai 29.9.2018

AppleWatch kulutus 1911 kcal

9:36 Aamupalaksi kananmunaa, pekonia ja nakkeja ja kasviksia.

12:48 Tamperelainen halusi kauheasti sushia, joten käytiin sit hakemassa Lempi sushista. Oli jälleenkerran ihan mielettömän hyvää!!

18:29 Lauantaista kehkeytyikin varsinainen mättöpäivä! Tein illalliseksi pizza-buffetin! Söin jokaista pizzaa yhden palan. Join pari lasia punaviiniä ruuan kanssa. Lisäksi söin yhden Fazerin minttulakun, vähän Harmaita Panttereita ja yllättäen Turkinpippurisuklaata, jota mä en voi sietää?!? Mulla on kehkeytynyt siihen joku tosi häiriintynyt viha-rakkaussuhde kun himoitsen sitä vaikken edes pidä siitä. 

Sunnuntai 30.9.2018

Ei kulutusta koska kellosta oli akku lopussa ja se ei ollut kädessä.

9:49 Aamupalaksi munakasta, nakkia ja pekonia ja kasviksia.

15:01 Ihan tosi hyvä thaimaalainen pihvisalaatti! Kalakastike-lime -salaattikastike on ihan mielettömän koukuttavaa.

18:11 Pizzaa, oli vielä jämä täytteitä, joten käytin ne pois.

Viikon teemaksi voisi nimetä vaikka Heja Sverige! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti