sunnuntai 1. syyskuuta 2013

10 tuntia ja tankillinen dieseliä myöhemmin

Huhhuh, perjantaina tuli hieman autoiltua, kotiovelta kotiovelle trippimittari näytti 782 km. Ajotietokone näytti ajoajaksi 9h 54 min ja keskinopeudeksi 79 km/h. Hieman oli raskasta vaikka olenkin tottunut pitkiin maantieajoihin. Mikäli Sydänliiton tiedot pitää paikkaansa, niin myös suhteellisen tehokastakin tuo ajaminen oli, nimittäin tuollainen 10 h ajaminen kuluttaisi noin 1000 kcal! o_O

Pitihän tuo kulutus jollain korvata, joten tuli myös syötyä. Hiilareista viis, mulla oli nälkä!

ABC:n pitsaa, ei ollut kyl mikään suuri kulinaarinen nautinto, mutta nälkä lähti kun vetäisin koko pitsan alle 10 minuuttiin naamariin.


Musta myös tuntui, että piti palkita itseään jotenkin rankasta suorituksesta joten ostin itselleni pussin mun lemppari-karkkeja :)


Matkakarkit!
Mikä sitten oli tuon reissun tarkoitus? Kävin vähän kuulostelemassa uusia työkuvioita Itä-Suomessa. Jännityksellä jään odottamaan, josko niistä tulis jotain. Sitten oliskin edessä jänniä aikoja :)

Oli aika ankara herätys lauantai-aamuna kaiken tuon istumisen jälkeen. Mulla menee selkä helposti jumiin jos istun paikallani pitkiä aikoja, joten mitenkään yllättynyt en ollut kun koko selkä ja niska oli ihan jumissa ja kipeänä. Ei muuta kuin särkylääkettä naamariin ja sitten varoivaisesti liikkumaan. Aluksi siivosin koko asunnon rauhalliseen tahtiin ja sitten menin vielä salille. Tein salilla ihan 1-jakoisen treenin käyttäen kevyitä painoja ja useilla toistoilla. Tarkkaan treeni meni näin:

Alkuverkka 7 min juoksumatolla

Jalkaprässi 3x15 50 kg
Maastaveto 3x15 30 kg
Kulmasoutu tangolla 3x12 20 kg
Rintalihakset 3x15 3 kg käsipainoilla
Ranskalainen punnerrus 3x15 9,5 kg tangolla
Hauiskääntö 3x15 9,5 kg tangolla
Liikkuva askelkyykky 10 kg tanko niskan takana noin 50 toistoa (Laitoin Chemical brothersin Hey boy, hey girlin soimaan ja kyykkäilin koko biisin melko rauhalliseen tahtiin.)
Olkapäille vipunosto 3x15 3 kg käsipainoilla

Loppuun vähän vatsalihasliikkeitä selinmakuulla ja pitkät venyttelyt koko kropalle.

Kävin vielä saunomassa salilla ja sen jälkeen selkä tuntuikin melko hyvälle! En kuitenkaan halunnut riskeerata mitään, joten välttelin istumista koko eilisen illan. Yleensä himassa datailen työpöydän ääressä pöytökonetta käyttäen, mutta nyt viritin itselleni seisomatyöpisteen ruokapöydälle ja laitoin läppärin siihen. Täytyy sanoa, että toimii, selkä pysyy suorassa ja hyvässä ryhdissä automaattisesti! Myös telkkua katsellessa jätin pehmeän sohvan väliin ja makasin lattialla. Vähän uutta perspektiiviä :) Eiköhän näillä viimeistään jumit helpota!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti