tiistai 27. elokuuta 2013

Syksy ja uuden aloitus

Niin kauan kun muistan, syksy on ollut mun lempi vuodenaika. Jotenkin se merkkaa aina sellaista uuden aloitusta uuden kouluvuoden myötä. Kaksi edellistä syksyä on olleet jotenkin ihan vaillinaisia ja jotain olennaista on puuttunut kun yliopistosta valmistumisen jälkeen uutta kouluvuotta ei olekaan alkanut. Tänä syksynä päätin korjata tuon puutteen ja ilmosin opiskelemaan avoimeen yliopistoon!!! 

Tälle syksylle ilmoittauduin kolmelle kurssille, joista kaikki sisältävät luentojen lisäksi laskareita ja harkkatöitä. Nähtäväksi jää, miten aika riittää ja tuleeko kursseja suoritettua loppuun. Mutta ainaski tänään pääsin nauttimaan ihan täydestä sydämestä luennoilla! Oli niin ihanaa kävellä aamulla yliopistolle kun ilmassa tuoksui sellainen syksyinen, vaikka aurinko paistoi ja oli ihan lämmintä :) Jopa luennoilla oli huippua pitkän tauon jälkeen, tosin jo heti ekalla luennolla alkoi epäilyttää, että olen haukannut vähän turhan suuren palan. Hämmentävää, kuinka totaalisesti ihminen voi unohtaa ihan perusasioitakin yliopistomatikasta parin vuoden tauon aikana. Töissäkään kun en ole juuri plus- ja vähennyslaskuja kummempaa tarvinnut.

Oli huippua kaivaa taas kaikki tärkeät koulutavarat kaapista :)


En silti ole unohtanut liikkumista jännän koulunaloituksenkaan keskellä, eilen maanantaina kävin Bodybalancessa ja tänään jaksoin vielä illalla salillekin. Bodybalance rentoutuksineen teki niiiiiiin hyvä, täytyis kyllä useamminkin käydä noilla tunneilla. Varsinkin mun liikkuvuus on niin huono ja vähän joka puolella selkää on erilaisia jumeja. Voisi ottaa tavoitteeksi käydä vähintään kerran viikossa jollain kehonhuoltotunnilla.

Tämän päiväinen salitreeni oli normaalista poikkeava; tein liikkeet pienillä painoilla ja useilla toistoilla. Jotenkin olin kuitenkin niin poikki niiden luentojen jäljiltä ettei vaan tehnyt mieli treenata kovaa. Vuorossa oli jälleen ylävartalotreeni ja se näytti tältä:

Alkuverkka 7 min kuntopyörällä

Maastaveto 3x15 30 kg
Penkkipunnerrus 3x12 22,5 kg
Kulmasoutu 3x15 25 kg
Pystypunnerrus 3x15 3 kg käsipainoilla
Vipunosto 3x15 3 kg käsipainoilla
Ojentajat taljassa 3x15 10 kg
Hauikset tangolla 3x15 9,5 kg

Loppuun parit erilaiset vatsalihasliikkeet lattialla.

Oli kyllä virkistävää vaihtelua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti