sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Ruokapäiväkirja, viikko 38

Viime viikko oli "tavallinen viikko" työmatkojen välissä, eli syömiset oli aika perussettiä. Tosin nyt kun pikkuhiljaa alan oleen sinut uuden työn kanssa, alkaa mulla olla enemmän työreissuja, joten ehkä pitäisi lakata ajattelemasta mitään tavallisena viikkona. Painolukemaa ei ole, koska lähdin työmatkalle jo sunnuntaina enkä niin ollen voinut maanataina astua vaa'alle. Myöskään syötyjä kaloreita ja makrojakaumaa ei ole saatavilla, koska laiskotti :) Viikon teema on keitto, mausteiset, lämpimät keitot on vaan niin täydellistä syksy-ruokaa. Mutta jokatapauksessa, tässä näitä ruokia, olkaa hyvä!

Maanantai 17.9.2018

AppleWatch kulutus 2137 kcal

8:24 Aamupalaa töissä, ruisleipä ilman toista kuorta ja kananmuna.

11:35 Hervottoman kokoinen possun lehtipihvi ja jotain kastiketta ja salaattia.

19:29 Ihana lämmittävä linssikeitto <3<3<3 Mun yksi iki suosikeista. Lähi-idän tyyliin maustettuna, sisältäen myös jauhelihaa. Päällä tahinijogurttia ja kylkeen kauraleipä Oivariinilla. Kaikki ainekset löytyi jääkaapista ja kaapista Tamperelaisen jäljiltä kun mä olin koko viikon poissa. Kätevää kun ei tarvinnut kauppaan mennä.

Tiistai 18.9.2018

AppleWatch kulutus 2128 kcal

8:01 Samaa aamupalaa kuin maanantainakin.

11:38 Rapeita kalapaloja, jotka kerrankin oli rapeita, jotain kastiketta, perunamuusia ja salaattia. Jälkkäriksi banaani.

16:28 Raejuustopurkki välipalaksi

19:14 Pannulla paistettuja ahvenfileitä ja salaattia. Sain inspiraation tähän siitä Italiassa syödystä kalasta, jossa oli oliiveja ja pinjasiemeniä. Oli kyl hyvää. Ja koska Tamperelainen ei ollut himassa, niin kerrankin pystyi tekemään valkoista kalaa, hän kun ei siitä oikein välitä :)

Keskiviikko 19.9.2018

AppleWatch kulutus 2902 kcal sis. crosstraining

8:32 Aamupalaa töissä, vaihteeksi leivän välissä oli kylmäsavulohta :)

11:42 Sushia ja jotain aasialaista lämmintä ruokaa ja pieni pannacotta. Vaihteeksi lounaalla ei ollut tarjolla mitään ravinnoksi kelpaavaa, joten mentiin sushille. Oli poikkeuksellisen hyvää sushia!

15:57 Purkki raejuustoa välipalaksi

19:46 Vähähiilarinen protskujuoma treenien päälle

20:12 Double nacho hamppari ilman sämpylää ja paketti hot wingsejä Mäkkäriltä.

Torstai 20.9.2018

AppleWatch kulutus 2063 kcal

8:21 Toistamiseen lohileipää ja kananmunaa töissä, ilman toista kuorta niinkuin aina. Tosi hyvää.

11:28 Työpaikan lounasravintolassa hernekeittoa, leipä, salaattia ja ohukainen vadelmahillolla.

18:43 Tulinen kookos-kanakeitto korianterilla. Ihan käsittämättömän hyvää. Keitot ja syksy on niin match made in heaven.

Perjantai 21.9.2018

AppleWatch kulutus 2393 kcal sis. crosstraining

8:23 Ei ollut kananmunia lainkaan työpaikan ruokalassa, ei edes leipien välissä. Niinpä päädyin ihan tosi poikkeuksen poikkeukseen, otin sämpylän, josta söin toisen kuoren ja sit banaanijogurtin. Mutta vaihtelu virkistää :)

11:41 Jotain paneroitua kanaa, vähän riisiä, jotain kastiketta ja salaattia työpaikan ruokalassa. Kana oli tosi mehukasta ja hyvää, mut paneroinnin mausta en pitänyt.

16:25 Soitin autosta Tamperelaiselle ja pyysin häntä tekemään mulle vähän leipää ja keittämään kananmunia valmiiksi kun tuun töistä, mulla oli kiire treeneihin. Ja niin hän teki, oli tosi kiva tulla himaan kun oli valmista ruokaa odottamassa :)

20:10 Käytiin Tamperelaisen kanssa Nghty Brgrissa ja mä söin jonkun kausi-hampparin salaatinlehdessä ja bataattiranet. Oli hyvää niinkuin aina! 

Lauantai 22.9.2018

AppleWatch kulutus 2000 kcal

8:50 Pekonia, nakkeja, kananmunia, kasviksia, perus viikonloppuaamupalaa siis.

13:04 Käytiin Plevnassa octoberfestin kunniaksi, söin jonkun hodarin, perunasalaattia ja  pretzelin. Oli ihan OK. Olisin halunnut schweinhaxen, mutta kuulemma kypsennykseen olis mennyt 45 min ja me ei jaksettu odottaa. Mänttiä, ettei niillä ollut esikypsennettyjä haxeja.

18:33 Illallista ranskalaisella teemalla. Tummaa sipulikeittoa juustoleivällä asiaankuuluvasti alkuun ja sit pihvi punaviinikastikkeella, sitä parin viikon takaista linssisalaattia ja perunagratiinia pääruuaksi. Ja ranskalaista punaviiniä. Mä niin rakastan sitä kun saa jonkun hyvän ruokaidean ja sit saa käydä Alkossa hakemassa ruokaan sopivan punaviinin. Ja tää oli todella nappivalinta, onneksi päädyin Alkon sedän suositukseen enkä omaan valintaani. Perunagratiini oli ihan käsittämättömän hyvää. Illallinen ylipäätään oli ihan käsittämättömän hyvää.

Sunnuntai 23.9.2018

AppleWatch kulutus 1827 kcal

10:09 Aamupalaa, ihana Tamperelainen teki munakokkelia, hän tekee vaan niin paljon parempaa munakokkelia kuin mä. Muuten ihan perussettiä.

13:56 Lounaaksi Fafan meze-salaatti halloumilla

19:43 Burger Kingistä kanaranskiksia, mozzarellatikkuja ja cheddarjalopenoja. Lähdin työmatkalle Tampereelta ja mul oli välilasku Helsinki-Vantaalla. Päädyin syömään sit illallisen siellä.

Tosiaan seuraava ruokapäiväkirja on taas täynnä reissusafkoja, niin hyvässä kuin pahassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti