maanantai 9. joulukuuta 2013

Salitreeniä tauon jälkeen

Sain käytyä salilla PIIIIIITKÄN tauon jälkeen sunnuntaina o_O Olin yli kuukauden tauon jälkeen viikonloppuna ihan kotona Porissa, sillä perjantaina oli työpaikan pikkujoulut. Niinpä kerrankin oli aikaa viikonloppuna lähteä salille. Myöskään viikolla en ole vaan ehtinyt lainkaan liikkumaan, sillä työpäivät ovat vähän tupanneet venymään. Lisäksi uudessa työssäni vaikuttaa olevan erittäin paljon työmatkoja. Olen nyt joka viikko ollut jossain reissussa. Reissujen kesto on vaihdellut ihan päiväreissuista kolmen päivän reissuihin. Niinpä en ole pahemmin nukkunutkaan kotona kun viikolla on tullut reissattua työn puolesta ja viikonloppuisin olen reissannut omaksi ilokseni o_O Niinä päivinä kun olen ollut iltaisin kotona, on aika mennyt kotitöiden tekemiseen.

Mutta tosiaan tuo yksi viikonloppu oli rauhallinen. Koko lauantai meni pikkujouluista toipumiseen ja univelkojen kuittaamiseen. Oikeastikin nukuin koko päivän lukuun ottamatta lyhyitä hetkiä kun oli pakko syödä tai käydä vessassa tai vaihtaa tv:stä kanavaa. Mitään ohjelmaa en kyllä tainnut nähdä 5 minuuttia pidempään kunnes oli taas aika katsoa unia :D Sunnuntaina vietin aikaa edelleen sohvalla yövaatteissa Netflixiä tuijottaen. Jonkun kolmannen elokuvan jälkeen tuli yllättäen pakottava tarve lähteä salille. Impulsiivisena ihmisenä nousin saman tien vaihtamaan treenikamat päälle, pakkaamaan urheilukassin ja pika-googlauksella ja kartan vilkaisulla päädyin Porin uimahallin kuntosaliin. Joten ei muuta kuin ovesta ulos!!

Valitsin salin ihan puhtaasti kertamaksun hinnan (vain 5 e) ja sijainnin perusteella. Valitettavasti sali ei kuitenkaan ollut kovin kummoinen. Tilat ja laitteet olivat sinänsä ihan OK ja uudet, mutta siellä ei ollut vapaita painoja!! Ainoastaan setti käsipainoja, mutta ei esimerkiksi yhden yhtä levytankoa. Niinpä meinasin olla aluksi vähän hukassa kun olen niin tottunut vapaisiin painoihin. Mutta tällaisen treenin sain aikaiseksi:

Alkuverkka 8 min kuntopyörällä

Ylätalja 3 x 10 20 kg, 25 kg ja 30 kg
Penkkipunnerrus 3 x 10 5 kg käsipainoilla
Jalkaprässi 3 x 10 45 kg, 50 kg, 55 kg
Ojentajat taljassa 3 x 10 20 kg
Vipunosto + pystypunnerrus 3 x 10 4kg käsipainoilla
Askelkyykky liikkuen 3 x 10 4 kg käsipainoilla
Hauiskääntökäsipainoilla 3 x 10 4 kg, 5 kg, 5 kg
Selännosto maassa mahallaan maaten ilman lisäpainoja 3 x 10
Vatsoja maassa maaten pari eri liikettä.

Tein ihan kokokehon treenin ja vähän kokeillen, millaisessa kunnossa oikein olenkaan. Ilahduttavan hyvin jaksoin, sillä pelkäsin kokoajan, että tulee sellainen kauhea väsymys ja hengästyminen ja totaalinen jaksamattomuus. Mutta onneksi sellaista ei tullut ja hyvin jaksoin koko treenin loppuun. Eipä nuo painotkaan toki kovin massiivisia olleet :D

Se hyvä puoli uimahallissa oli, että sieltä löytyi höyrysauna!! Oli niin ihanaa rentoutua ja nauttia lämpimässä saunassa treenin päälle.


Vaikka anatomiaa en olekaan erityisemmin opiskellut, niin luulen, että tässä ohjetaulussa on nyt hieman menneet lihakset sekaisin..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti