Maustevoi
Voi
Chili-explosion mausteseosta
Mustapippuria
Vampyyrisuolaa (Poppamiehen)
150 g Naudan ulkofilepihvi per ruokailija
Sekoita voihin haluamasi määrä mausteita ja nosta
jääkaappiin. Nosta pihvit huoneenlämpöön 1 h ennen paistamista. Mausta pihvit
halutessasi suolalla ja mustapippurilla. (Itse laitoin tällä kertaa vain vähän
suolaa sillä maustevoistani tuli tosi suolaista. Käytän harvoin noita valmiita
mausteseoksia niin kuin Chili-explosion ja en älynnyt yhtään tarkistaa sen
sisältöä. Maustevoin maistamisen jälkeen tarkistin, ja se sisältää suolaa 20 %
o_O Ei ihme, että tuli hiukan suolaista voita.)
Paista pihvit kuumalla pannulla voissa 3 + 2 minuuttia.
Noilla ajoilla pihveistä tuli täydellisen medium.
Papu-pekonilisäke
1 pkt Pekonia
1 pss Vihreitä papuja
½ Salottisipulia
1 Pieni valkosipulin kynsi
Suolaa
Pippuria
Ruskista pekoni. Lisää pannulle vihreät pavut ja paista
kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Lisää pannulle pieneksi pilkottu
salottisipuli ja valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
Onkohan tuolla papu-pekonilisäkkeellä jokin hieno nimi?
Lisäksi
tarjosin yksinkertaista salaattia, jossa oli rucolaa, kirsikkatomaattia ja
parmesaania, sekä mausteena oliiviöljyä, balsamiviinietikkaa, suolaa ja
pippuria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti