tiistai 17. joulukuuta 2013

Naudan ulkofilepihvit ja papu-pekonilisäke



Maustevoi

Voi
Chili-explosion mausteseosta
Mustapippuria
Vampyyrisuolaa (Poppamiehen)

150 g Naudan ulkofilepihvi per ruokailija

Sekoita voihin haluamasi määrä mausteita ja nosta jääkaappiin. Nosta pihvit huoneenlämpöön 1 h ennen paistamista. Mausta pihvit halutessasi suolalla ja mustapippurilla. (Itse laitoin tällä kertaa vain vähän suolaa sillä maustevoistani tuli tosi suolaista. Käytän harvoin noita valmiita mausteseoksia niin kuin Chili-explosion ja en älynnyt yhtään tarkistaa sen sisältöä. Maustevoin maistamisen jälkeen tarkistin, ja se sisältää suolaa 20 % o_O Ei ihme, että tuli hiukan suolaista voita.)

Paista pihvit kuumalla pannulla voissa 3 + 2 minuuttia. Noilla ajoilla pihveistä tuli täydellisen medium.

Papu-pekonilisäke

1 pkt Pekonia
1 pss Vihreitä papuja
½ Salottisipulia
1 Pieni valkosipulin kynsi

Suolaa
Pippuria

Ruskista pekoni. Lisää pannulle vihreät pavut ja paista kunnes ne ovat saaneet hieman väriä. Lisää pannulle pieneksi pilkottu salottisipuli ja valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.

Onkohan tuolla papu-pekonilisäkkeellä jokin hieno nimi?



Lisäksi tarjosin yksinkertaista salaattia, jossa oli rucolaa, kirsikkatomaattia ja parmesaania, sekä mausteena oliiviöljyä, balsamiviinietikkaa, suolaa ja pippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti