perjantai 1. helmikuuta 2019

Ruokapäiväkirja, viikko 3

Viikon 3 ruokapäiväkirja on jokseenkin synkkää luettavaa. Hahhahahhah, ei en mä millään pysty sanomaan tuota vakavalla naamalla, en mä vaan saa itsestäni irti mitään sellaista todellista itseinhoa. Mutta vakavasti ottaen, tässä silti näkee mun ja varmaan monen muunkin kompastuskiven eli sen, että kuvittelee syövänsä terveellisesti mutta todellisuudessa lappaa herkkuja naamaan vähän väliä. Tässä on periaatteessa joka päivä jotain ylimääräistä ja aika huvittavasti peräti kolmesta "ylimääräisestä" puuttuu valokuva. Kaikki on silti totuuden mukaisesti kirjattu tuonne, koska kyllähän ne tuohon vyötärölle menee, jäi niistä todistusaineistoa tai ei!

Painoa viikon 3 jälkeen maanantaina 79.9 kg eli hieno laskusuunta on taas vaihteeksi vastakkainen. 

Maanantai 14.1.2019

AppleWatch kulutus 2340 kcal

8:17 Ruisleipä ilman toista kuorta ja kananmuna töissä.

11:25 Jotain kanakastiketta, salaattia ja banaani työpaikan alakerran ruokalassa.

15:21 Päärynä ja purkki tonnikalaa välipalaksi, itseasiassa aika kiva kombo tällainen hedelmä+proteiini välipala.

19:21 Tamperelainen oli jossain työillallisella, joten mä en jaksanut kokkaa vaan hain kebabin salaatilla. Annos oli jälleen kerran ihan valtava ja jaksoin syödä siitä ehkä kolmasosan. Lisäksi söin kolmasosan mustikka-valkosuklaa muffinsista. Hyvänen aika noi muffinssit oli hyviä. Sanoinkin Tamperelaiselle jossain kohtaa, että olisimpa laihempi, niin voisi leipoa ja syödä kaikkea hyvää useamminkin. Hän vaan tuumasi, että kauankohan pysyisin laihana sillä menolla.. :)

Tiistai 15.1.2019

AppleWatch kulutus 2179 kcal

8:20 Ruisleipä ilman toista kuorta ja kanamuna.

11:43 Chili con carnea, smetanaa, majoneesia, salaattia ja banaani.

15:30 Lindahlsin valkosuklaarahka.

18:08 Koska Tamperelainen ei ollut maanantaina himassa syömässä, lupasin tehdä tiistaina uunimakkaraa. Mun mielestä uunimakkaraa ei kertakaikkiaan voi syödä muuna päivänä kuin maanantaina. Kaveriksi uunissa haudutettua sipulia (älyttömän hyvää) ja jotain salaattia ja salaatinkastiketta kermaviilistä, ei ollut mun juttuni toi salaatti. Makkaran päällä ranskankermaa ja dijonia. Jälkkäriksi 1/3 muffinsista ja tämän jälkeen heitin ne loput rumat raakasti roskiin jääkaapista kummittelemasta mulle. Vihaan heittää ruokaa roskiin, mutta vihaan olla myös läski.

Keskiviikko 16.1.2019

AppleWatch kulutus 2180 kcal

7:51 Jälleen kerran ruisleipää ilman toista kuorta ja kananmuna.

11:57 Lounaaksi alarivin setti sushi-buffetista, yritin syödä paljon salaattia ja proteiinia vaan aika hiilarivoittoisesti meni. Jälkkäristä maistoin lusikan, en oikein tiedä mitä se oli koska banaania se ei ollut.

17:36 Kebab salaatilla lähikebabilasta koska Tamperelainen oli jossain. Aika kebab-voittoista on ollut tää arkisyöminen vaan toisaalta ihan loogista jos haluaa syödä valmista mutta ei hiilareita ja talvella ei tee mieli salaattia, ei niitä vaihtoehtoja juuri jää.

Torstai 17.1.2019

AppleWatch kulutus 2233 kcal

7:07 Aamupalaa vaihteeksi himassa, oli kotimaan työmatka, johon menin himasta työkaverin kyydillä. Lidlin kauraleipä päällisillä, kananmuna, kasviksia ja kaurapuuro valkuaisella, mustikoilla ja banaanilla. Oli aika ihanaa <3 Kumpa mun maha kestäis puuroa enemmänkin.

~12:00 Työmatkakohteessa oli tiukka valokuvauskielto, joten en viitsinyt kuvata ruokalassakaan. Söin kanankoipia, vähän riisiä ja majoneesia sekä salaattia. Jälkkäriksi söin ihan hervottoman kokoisen ohukaisen sokerilla. En vaan pystynyt vastustamaan kiusausta vaikka olis pitänyt.

19:49 Tamperelainen kokkasi mun Whatsapp ohjeilla jauheliha-linssikeittoa, joka oli tosi hyvää! Mun mielestä se maistui ihan mun tekemälle vaikka hän väitti mun tekemän olevan parempaa. Päällä tahini-jogurttia ja lehtipersiljaa. Lisäksi söin Lidlin kauraleivän Aamupala-juustolla.

Perjantai 18.1.2019

AppleWatch kulutus 2198 kcal

8:10 Ruisleipä ilman toista kuorta ja kananmuna.

~10:15 Hervoton sokerimunkki. Oikeesti, miksi söin sen?!?

11:59 Uunimakkaraa, päärynää ja salaattia.

19:12 Käytiin ulkona syömässä Tamperelaisen kanssa, koska mä en jaksanut kokata. Alkuun jalopeno-popperseja ja pääruuaksi lehtipihvi maustevoilla ja lämpimillä kasviksilla. Lasi punaviiniä.

Lauantai 19.1.2019

AppleWatch kulutus 2908 kcal sis. lumilautailua

8:35 Perus viikonloppu aamupalaa höystettynä pienellä kipollisella viinirypäleitä. Mua ärsyttää ihan suunnattomasti, että viinirypäleitä myydään enää ainoastaan niissä puolen kilon rasioissa eikä irtomyynnissä. Kun jos haluaa laittaa johonkin salaattiin vähän viinirypäleitä, täytyy niitä sitten syödä ihan hervoton kasa muuten vaan ja niissä on aika paljon sokeria.

12:59 Minttukaakao Sappeella. Lähdin aamupalan jälkeen Sappeelle lumilautailemaan, mikä oli ihan kertakaikkisen parhautta <3<3<3 Sää oli ihan OK, ei liian kylmä ja rinteet oli hyvässä kunnossa. Ja joo, mä menin sinne rinneravintolaan aikomuksena syödä jotain vaan en oo oikein varma mitä siinä tapahtui kun lopputuloksena ostin vain pelkän minttukaakaon. Voitte varmaan arvaa miten oli nälkä iltapäivällä.

17:07 Pizzaa, pizzeriasalaattia ja hedelmiä. Kyl muuten maistui :D

Sunnuntai 20.1.2019

AppleWatch kulutus 2580 kcal sis. 45 min vesijuoksu

8:40 Kinkku-herkkusieni -munakasta ja kasviksia

12:01 Cobb-salaattia, joka on yks mun suosikkisalaateista. Mitään kevyttä se ei kyllä ole :)

16:18 Tein lisää pizzaa ja sen kanssa pizzeriasalaattia. Oli jees.

20:12 Oli ihan pohjaton nälkä koko sunnuntain, ilmeisesti lauantain huonosta syömisestä johtuen. Niinpä söin vähän turhan tuhdin iltapalan, Lidlin kauraleivän Aamupala-juustolla, kananmunan, kasviksia ja Viiliksen.

Otin Sulamon taas aktiiviseen käyttöön ja nimenomaa niin, että syötän ruuat sinne heti syömisen jälkeen ja sen perusteella päätän päivän viimeisen ruuan sisällön. Josko se tästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti