maanantai 7. tammikuuta 2019

Ruokapäiväkirja, viikko 52

Oli tarkoitus tehdä ruokapäiväkirjapostaus viikonloppuna jouluviikolta, mutta oon ollut sen verran kipeänä, etten vaan jaksanut. En tiedä mikä mäntti tauti on iskenyt, mutta oon ollut enemmän tai vähemmän kipeänä joulukuun 13. päivästä lähtien. Arvon tässä, että pitäiskö jo mennä lääkäriin, turhauttaa kun oon tosiaan ihan levännyt päiväkausia vaan sillä ei ole mitään vaikutusta mihinkään.

Noh, tässä näitä ruokia kuitenkin! Paino viikon 52 jälkeen 79,3 kg eli ei mitään joulukiloja :)

Maanantai 24.12.2018

Ei AppleWatch kulutusta, kello ei ollut kädessä.

8:43 Saaristolaisleipää juustolla ja noin 2 dl Arlan Metsämarjajogurttia kinkun kuorruttamisen jälkeen. Mulla oli ihan täydellinen ajoitus kinkun paiston kanssa; heräsin omia aikojani 7:30 ja kinkku oli kypsä 7:50 :)

12:59 Riisipuuroa kanelilla ja sokerilla, Lidlin ruispala graavilohella ja vähän kinkkua, joka oli ihan törkyhyvää! Meidän jouluperinteisiin kuuluu syödä joulupuuro puolenpäivän aikaan ja mä oon pitäytynyt tuossa perinteessä nyt nämä kaksi joulua putkeen kun mun Vanhemmat ei oo olleet syömässä puuroa. Joskin mä oijon, teen puuron uunissa kerroskattilan sijaan ja katan tavalliset lautaset Äidin ihanien puurolautasten sijaan, jotka on pakko tiskaa käsin :D

18:24 Jouluaaton päivällinen, kaloja alkuun, mätileipä, itsetehtyä rosollia twistillä, itsetehtyä italiansalaattia, itsetehtyä poro-sienisalaattia ja sitä kinkkua. Olut ja jokunen lasi punaviiniä. Jälkkäriksi pala suklaa-hasselpähkinäkakkua, joka ei vaan ollut se mun onnistunein kakku. Jokunen suklaa yms. karkki, meillä oli jotain perussalmiakkiakin kipossa tarjolla. Myös mun Vanhemmat saapui illalliseen mennessä :)

Tiistai 25.12.2018

Ei AppleWatch kulutusta, kello ei ollut kädessä.

8:24 Keitettyä kananmunaa, paahtoleipä graavilohella ja kylmäsavulohella. Jouluaamuna jaksoin onneksi keittää kananmunia.

13:28 Joulun ainoa torttu o_O Huomaa myös mun Isän tyylikäs villapaita!

16:23 Joulupäivän päivällinen, joka syötiin tosi aikaisin pienten lasten aikatauluista johtuen. Alkuruuaksi kaloja ja mätileipä ja pääruuaksi muuten sama setti kuin aattona, paitsi lisäksi vihersalaattia ja poroleikkelettä. Juomapuoli meni samalla linjalla, olut ja pari lasia viiniä. Jälkkärin skippasin kokonaan. Päivän aikana meni muutamia konvehteja.

Keskiviikko 26.12.2018

Ei AppleWatch kulutusta, kello ei ollut kädessä.

~8:30 Keitetty kananmuna, paahtoleipä mädillä ja graavilohella. Ei ollut kuvan kuvaa syömisistä koko päivänä o_O

~15:30 Samaa settiä kuin joulupäivänä, lisäksi vähän porkkana- ja lanttulaatikkoa. Alkoholit skippasin, koska lähdin ruuan jälkeen autoilemaan Tampereelle.

~21:00 Himassa Tampereella pala mun aamupäivällä Pohjoisessa leipomaa poro-sienipiirakkaa.

Torstai 27.12.2018

AppleWatch kulutus 1983 kcal

8:58 Viikonloppuaamupalaa, koska pidin vapaata, nakkia, pekonia, kananmunia, kasviksia.

13:45 Hain lounasta Thai&Laosista, alkuun kookoskanakeitto (en kestä, ettei sitä kirpeän tulista versiota ilman kookosta enää saa :((( ), pääruuaksi kanaa sweet&sour, riisiä söin reilu puoli desiä.

18:59 Pizzatorstai?!? Itsetehtyä pizzaa ja pizzeriasalaattia.

Perjantai 28.12.2018

AppleWatch kulutus 2308 kcal

7:56 Perjantaina menin töihin, joten aamupalaa töissä. Ruisleipä ilman toista kuorta ja kananmuna.

11:34 Sushia yms. buffetista. Ei napannut käydä testaamassa, mitä herkkua alakerran lounasravintolassa olisi ollut, joten suuntasin sushille.

~17:30 Pallo Turkinpippuri-jäätelöä Ratinan Roberts coffeessa, näin mun rakasta Berliinissä asuvaa Ystävää <3<3<3 Join myös yhden oluen Moro Sky Barissa.

19:52 Tamperelainen oli kokannut jämäpizzaa!! Sitä siis ja torstaista pizzeriasalaattia.

Lauantai 29.12.2018

Ei AppleWatch kulutusta, kello ei ollut kädessä.

10:33 Viikonloppuaamupalaa, nakkia, pekonia, kananmunia, kasviksia.

15:50 Lounaaksi nakkeja ja eineslihapullia ja itsetehtyä coleslawta.

19:31 Kutsuttiin yksi meidän Ystävä meille illalliselle, ja tein alkuun ranskalaista sipulikeittoa ja pääruuaksi kanaa bearnaise-kastikkeella ja tuollaista tomaattilisäkettä. Join pari dry martinia ja pari lasia viiniä.

Sunnuntai 30.12.2018

Ei AppleWatch kulutusta, kello ei ollut kädessä.

10:12 Viikonloppuaamupalaa, perussettiin lisäksi paistettuja herkkusieniä.

13:05 Tamperelainen teki ihan sairaan hyviä chilipähkinöitä naposteltavaksi.

15:03 Lounaaksi salaatinlehtitacoja.

17:55 Jämiä jääkaapista eli coleslawta ja kananfile bearnaise-kastikkeella. Huh mä vihaan syödä samaa ruokaa 2 päivää putkeen. Mikrottaminen ei kyllä tee hyvää millekään ruualle :(

~20:00 Noin kuusi olutta. Lähdin yhdelle Likkakaverille saunomaan ja innostuttiin lähtemään likkaporukalla keilaamaan! Käytiin lopulta myös baarissa. Oli ihan sairaan hauskaa!!

Ylimääräiset vapaapäivät teki niin hyvää! Pakko myöntää, että kun pariin vuoteen ei ole ollut yhtään varsinaista lomaa, alkaa totaalisesti olla sen tarpeessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti