torstai 22. kesäkuuta 2017

Uusi alku

Edellisestä kirjoituskerrasta on ehtinyt vierähtää tovi. Toooodella paljon on myös tapahtunut tuossa melkein kahdessa vuodessa: Vaihdoin työtehtäviä vanhalla työnantajalta ja muutin Raumalle. No se on jo vanha uutinen; vaihdoin pari viikkoa sitten työnantajaa ja muutin Helsinkiin o_O

Miksi kuitenkin kerroin tuosta välissä tapahtuneesta muutoksesta? Siksi, että se on osittain seuraus nyt tällä hetkellä vallitsevaan olotilaan ja olomuotoon. Painoa on kaiketi yli 72 kg (en ole uskaltautunut puntarille), ja se on paljon tässä 163 cm ”pitkässä” varressa. Salilla olen käynyt viimeksi joskus edellisessä elämässä (1 kerta huhtikuussa treenivihkon mukaan). ”Lenkillä” (lue lyllertämässä tuulipuku PURISTAEN joka paikasta) kävin viimeksi pääsiäisenä.

Tuo kaikki on tosiaan osittain seurausta mun vanhasta työstä, joka sisälsi jäätävän määrän kokouksia, 70 päivää matkustamista vuodessa, paljon edustus-illallisia ja jossain kohtaa piti ne työtkin tehdä. Varmaan noin vuosi meni tehden 60-tuntista työviikkoa. Tuossa ei vaan riittänyt enää energia treenaamiseen enkä edes muista koska olisin laittanut ruokaa arkena viimeksi. Vielä kun yhdistää tuohon maailman terapeuttisimman stressinhallintakeinon eli viinin lipittämisen erityisesti arkena, niin tässä sitä ollaan.

Kirjoitin silti sanan osittain tuon ylläolevan vuodatuksen alkuun. Kyllähän kaikki kuitenkin lähtee omasta itsestä ja itsekurista ja päätöksistä. Siitä, että haluaako tehdä helppoja valintoja vai terveellisiä valintoja. Ja toisaalta en silti missään nimessä kadu valintaani panostaa työuraan tuossa kohtaa noin paljon.

Nyt olisi kuitenkin mahdollisuus uuteen alkuun. Tosiaan olen vaihtanut työnantajaa, ja kuten aina uuden työn aloituksessa, en ole vielä mitenkään super-kiireinen. (On muuten hämmentävää kuinka paljon enemmän saa asioita päivässä tehtyä kun tekee VAIN 40-tuntista työviikkoa!) 

Valmiina ensimmäiseen työpäivään uudessa työpaikassa, kuten myös muuttoon uudelle paikkakunnalle!

Tärkeintä olisi saada syömiset kuntoon ja alkaa itse kokkaamaan. Olen siis syönyt ihan täysin ulkona tai hakenut jotain himaan. Tätä on jatkunut todella pitkään, ja homma jatkuu edelleen. Kun onhan tässä ollut tää muutto ja muutos ja oon ollut vähän kipeenä ja ja ja. Jepjep.

Uusi olkkari ensimmäisen muuttokuorman jälkeen ja uusi olkkari valmiina!

Muuttaminen on silti onneksi melko aktiivista puuhaa; tavaroiden purkamisen ja jatkuvan siivoamisen lisäksi se on sisältänyt mulla jäätävän määrän huonekalukaupoissa ja sisustusliikkeissä ravaamista viimeiset kolme viikkoa!

Välipalojen syönti olisi mulle myös todella tärkeää, ettei koskaan tulisi se kiljuva nälkä, mutta suurimmaksi osaksi se välipalojen syönti on ollut vähän niin ja näin, joko en ole syönyt lainkaan välipalaa tai sitten se on ollut tosi huono välipala.

Hyvä välipala ja ei niin hyvä välipala XD

Kun on saanut nuo syömiset jokseenkin kuntoon, niin voisi alkaa miettiä sali-jäsenyyden hommaamista Helsingistä. Uuteen asuinalueeseenkin olisi kiva tutustua lenkkeilemällä ja pyöräilemällä. 

Ylipäätään pitäisi asettaa jotkut tavoitteet itselle, joita sitten alkaa seurata. Jonkin sorttinen ruokavalio pitäisi miettiä, kunto-tavoitteet ja sitten ihan pudotettava kilomäärä aika-yksikköä kohden.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti