tiistai 27. kesäkuuta 2017

Lähtötilanne laihdutukseen

Noniin, nyt on juhannus ohitse ja muutto hoidettu, enää ei ole tekosyitä! :) Lähtötilanne tuli dokumentoitua ja tässäpä se:

26.6.2017
Paino 73 kg
Vyötärö 100 cm
Lantio 107 cm
Oikea reisi 62 cm

Otin myös vähän valokuvia mutta ne jääköön ainakin toistaiseksi johonkin pöytälaatikkoon. 

Ensimmäinen päivä sujui oikein kivasti, kumpa kaikki päivät olisi aina tuollaisia :D Aamu alkoi herätyksellä 4:10 Tampereella. Hiukan on hakusessa, että moneltako pitäisi herätä maanantai-aamuisin jotta ehtisi järkevään aikaan uuteen työpaikkaan joka siis on Uudellamaalla Satakunnan sijaan ja ajomatka Tampereelta on nopeampi. Tuo 4:10 osoittautui ihan liian aikaiseksi, olin töissä 7:14 vain todetakseni, etten muista ovikoodia. Meillä siis ovet aukeavat 7:30 ja ikinä ennen aikaisemmin en ole ollut sitä ennen töissä. Onneksi ei tarvinnut viittä minuuttia pidempää selailla nettiä puhelimella ulko-ovella kun ovikoodin muistava työkaveri tuli töihin :)

Aamupalaa autossa aamukuuden jälkeen: vähän kasviksia (kurkku, porkkana ja kirsikkatomaatti) ja kolme Babybell-juustoa. Noin kymmeneltä söin loput kasvikset ja kaksi Babybelliä.

Lounaan söin 12 maissa työpaikan lounasravintolassa. Tuo ravintola on ihan OK; paremmissakin olen syönyt mutta toisaalta myös huomattavasti huonommissa. Lounaan hinta tuolla on 6,40 € ja siihen rahaan saa ottaa ihan mitä haluaa ja niin paljon kuin haluaa. Lounaan olen lähestulkoon aina syönyt jossain lounas-mestassa ihan laiskuudesta johtuen. Haasteita laihtumiselle tuo tietysti tuo, on esimerkiksi todella vaikeaa syöttää ruokia esim. Kalorilaskuriin (vai mikä ihmeen Sulamo se nyt onkaan) kun ei oikein tiedä aineita tai painoja.

Lounaaksi broilerin reisi ja systeemit. Hämmästyin suuresti kun syötin noita ruokia kalorilaskuriin, se meinaan väitti lounaan kaloreiksi ainoastaan 260 kcal o_O Ei ihme ehkä jos meinaa iltapäivisin ja iltaisin olla vähän nälkä..

Välipalaksi joskus 14:30 hörppäsin Valion Pro Feel –protskumaidon ja söin yhden Babybell –juuston.

Välipala piti syödä jo suht aikaisin NÄLÄSTÄ johtuen.

Töistä lähdin jotain neljän maissa ja autoilin Helsinkiin. Kävin ruokakaupassa kotini lähellä ostaen ainoastaan asiat, mitkä oli ruokalistassa! Hyvä minä! Himassa purin auton sillä viikonloppu-kamojen lisäksi siellä oli vähän sisustus-kamaa parvekkeelle; uusi pikkupöytä ja kukka.

Mä ostin elämäni ensimmäisen parveke-kukan!!! Hiukan saattoi myyjällä olla hauskaa kun tällainen kukka-neitsyt astui ekaa kertaa elämässään sisään Kodin Terraan ja alkoi vähän kyselemään XD Saapa nähdä kauanko tuo säilyy hengissä..

Tässä kohtaa päivää iski oikein kunnolla nälkä ja väsy. Mä vaan istuin hetken sohvalla ja mietin kuinka paljon mukavampi olis vaan hakea jotain valmista. Sinnikkäästi nousin kuitenkin ylös ja sain kuin sainkin kokattua!

Tein ruokaa sen verran paljon, että siitä riittää vielä seuraavaksi päiväksi mikrotettavaa.

Iltapalaksi söin vielä 4 siivua pippuri-salamia. Vähän oli iltalenkin ja saunan jälkeen hiukan fiilis, että olisi nälkä mutta koska kello oli niin paljon, jätin kunnollisen iltapalan kokkailun väliin ja menin nukkumaan ollen sängyssä vähän jälkeen kymmenen. Päivän syödyt kalorit olivat 1760 kcal.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti