keskiviikko 6. maaliskuuta 2019

Ruokapäiväkirja, viikko 8

Viikko 8. Mitä siitä nyt sitten sanoisi. Parempiakin viikkoja on kyllä ollut. Joka puolella oli juttua hiihtolomasta. Alkaa realisoitumaan aika huolella, että oon ollut viimeksi lomalla vuonna 2017. Silloinkin vain viikon ja hoidin loman aikana pari työjuttua. Mä haaveilen sellaisesta lomasta, että saisi liikkua ihan kaikessa rauhassa ilman kiirettä mihinkään. Haaveilen myös siitä, että jotenkin ihan itsellään automaattisesti ne viikon loman aikana hankitut liikunta-kerrat muodostuis rutiininomaisiksi ja osaksi mun kiireistä työpainotteista arkea. Toki ymmärrän, että tuo edellä lausuttu on pelkkä utopia. 

Painoa viikon 8 jälkeen maanantaina 78,5 kg, melkoinen nesteturvotus siis.

Maanantai 18.2.2019

AppleWatch kulutus 2192 kcal

8:22 Ruisleipä ilman toista kuorta ja kananmuna

11:17 Pahoja lihapullia, jotain salsaa, salaattia ja banaani

15:23 Persikka-passionrahka, joka on kyl aika jees. Harmi kun näitä ei saa mun vakkari-Prismasta ja S-poonusten takia suosin Prismaa.

17:42 Tamperelainen ei ollut himassa, joten paistoin itselleni kinkku-feta munakkaan. Kylkeen kasviksia.

Tiistai 19.2.2019

AppleWatch kulutus 2131 kcal

8:01 Ruisleipä ilman toista kuorta ja kananmuna

11:37 Paska lounas. Kanakeitto, jossa ei ollut kanaa, salaattia, leipä ja omena

13:58 Pieni purkki tonnikalaa

18:51 Munakasta ja kasviksia. Ompas mun illalliset olleet munakaspainotteisia lähiaikoina :)

Keskiviikko 20.2.2019

AppleWatch kulutus 2139 kcal

8:01 Ruisleipä ilman toista kuorta ja kananmuna

11:56 Paskat lounaat näköjään jatkuu, broileribolognesepizza, salaattia ja päärynä.

19:13 Kebab salaatilla

Torstai 21.2.2019

AppleWatch kulutus 2153 kcal

8:14 Ruisleipä ilman toista kuorta ja kananmuna

11:33 Mun ei varmaan tarttis edes valokuvata tätä torstai-lounasta.. :D Hernekeittoa, näkkäri, salaattia ja ohukainen sokerilla.

19:21 Broilerin filettä, maustekurkkua ja hapankaali-pekonipaistosta. Oli aika vinkeä lisäke, ei mun uusi suosikki kuitenkaan. Tamperelainen tykkäs.

19:53 Veriappelsiini

Perjantai 22.2.2019

AppleWatch kulutus 2140 kcal

7:41 Kaurapuuro raejuustolla, mustikoilla ja valkuaisella. Kauraleipä päällisillä, kananmuna ja kasviksia. Mun piti tehdä etäpäivä, joten söin aamupalan himassa.

12:37 Parmesanbroileria, salaattia, jotain kermaviilikastiketta ja banaani työpaikan alakerran lounasravintolassa. Jossain kohtaa ennen lounasta kävi sellainen pieni kalenterisekoilu, ja lähdin paniikissa töihin 84 km päähän luullen, että mulla on ihan sikatärkeä palaveri jota ei sit tosiaan ollutkaan. Note to self: ei riitä katsoa 22. päivä ja perjantai, myös maaliskuussa voi olla 22. päivä ja perjantai.

19:11 Lindahlsin valkosuklaarahka. Meni kertakaikkiaan päin p:tä syömiset tuon sekoilun seurauksena: lounasaika venyi, jonka seurauksena oli kiljuva nälkä, välipalaa en ehtinyt syömään koska mulla oli kauhea kiire töiden kanssa ja ajossa takaisin Tampereelle kampaajalle ja kampaajalta pääsin vasta vähää vaille seitsemän. Lisäksi Tamperelainen oli työkavereidensa kanssa juhlimassa, joten mä menin ihan jotenkin lukkoon illallisen kanssa, en käynyt hakemassa mitään, mutta en käynyt kaupassakaan ja himassa ei ollut mitään oikeaa ruokaa.

19:55 Järkyttävä nälkä, joten kauraleipä päällisillä ja keitetty kananmuna. Nälkä jäi mut en vaan jaksanut tehdä asialle mitään.

23:23 Tamperelainen toi tullessaan kebabin salaatilla.


Lauantai 23.2.2019

AppleWatch kulutus 2565 kcal sis. salitreeni

8:41 Viikonloppuaamupalaa, kananmunaa, nakkia, pekonia ja kasviksia.

12:50 Chilistä uunilohta ja salaattia ja chilijogurttia. Oli muuten kertakaikkisen ihana lounas, oon nyt jotenkin innostunut tästä uunilohesta. Mä en tiedä, oon jotenkin aikaisemmin mieltänyt kalan jotenkin kauhean vaikeaksi raaka-aineeksi ja oon kokannut sitä ehkä kerran kolmessa vuodessa, mutta viime vuonna innostuin kokeilemaan kalan kokkaamista enemmänkin. Ja onneksi innostuin. Uunilohelle paras vinkki minkä löysin on käyttää paistomittaria oikean kypsyyden saamiseksi, joten ylikypsyys on enää vain muisto.

17:50 Päivällinen venäläiseen henkeen. Alkuun blinejä <3<3<3 Vitsit mä rakastan blinejä. En jaksanut paistaa, joten oikean blinin asemaa ajaa ihan sellaiset Atrian pienet ohukaiset. Hyvin toimi näinkin, toki oikea blini on ihan pirusti parempaa. Pääruuaksi vorschmak tavanmukaisilla lisukkeilla eli suolakurkuilla, uuniperunalla, smetanalla ja punajuurella. Tää oli todella mielenkiintoinen kokeilu, en ollut ikinä tehnyt. Tää oli tavallaan ihan hyvää, mutta myös todella outoa. Join shotin venäläistä vodkaa ja lasin punaviiniä.

19:12 Suunnittelematon karkkipäivä, vajaa puolipussia Rotan rykäisyjä ja Geisha-kismetin jämä. Tupla jäi koskematta. Typerää kun jäi viime karkkipäivästä noita karkkeja kaappiin, tuli kaivettua ne sieltä vaikkei pitänyt olla mikään karkkipäivä. Rotan rykäisyjä jäi edelleen, mut heitin ne sunnuntai-aamuna roskiin kiusaamasta.

Sunnuntai 24.2.2019

AppleWatch kulutus 2663 kcal sis. vesijuoksu

8:56 Viikonloppuaamupalaa

12:39 Eilisen vorschmakin jämät.

17:14 Pizzaa ja pizzeriasalaattia.

Ei tämä viikko syömisten puolesta nyt niin paha ollut, joskaan ei se paras mahdollinenkaan kun painossa ei ollut mitään pudotusta vaan päinvastoin oli nesteturvotusta. Pakko myöntää, että on henkisesti tosi raskasta välillä, kun se paino putoaa vain jos syö ihan äärihyvin ja tiukasti, heti kun on jotain pientä extraa niin paino liikkuu korkeintaan ylöspäin. Olispa se loma.

2 kommenttia:

  1. Pitsaa, kebua, karkkia, pekonia, blinejä joten mun viikkona tää olis ollu ihan katastrofi :D mut jokainen tyylillään ja hauska on kattoa miten toiset syö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin juuri, ruokailutapoja on monia, samoin kuin suhtautumistapoja!

      Poista