torstai 30. heinäkuuta 2015

Syömisiä

Aamupalaksi söin Minihiilari -kauraleipää paahdettuna ja 2 keitettyä kananmunaa. Leivän päällä oli reilusti Oivariinia, metwurstia ja Oltermanni Tilsit-juustoa. Heh, hivenen haasteellista toi leivän paahtaminen tässä osoitteessa kun ei ole paahdinta ja homma pitää hoitaa uunissa XD Nimimerkillä yhdet leivät eilen polttaneena...



Lounaaksi söin Arnoldsin kinkku-juusto toastin, jonka unikaveri kiltisti toi mulle töistä tullessaan. 



Tarkoitus meillä oli lähteä vähän kaupungille pyörimään vaan yllättäen hän joutuikin takaisin töihin ja se suunnitelma meni vähän pipariksi. Päätin sit itsekin tehdä vähän töitä, kun mulla on yksi keskeneräinen isohko homma odottamassa lomalta paluuta. Lähdin silti keskustaan niiden töiden pariin, sillä unikaveri arveli, ettei hänellä menisi kauaa. 



Hän oli kuitenkin väärässä. Pari tuntia jaksoin töitä kahvin kiskomisen lomassa, kunnes pakkasin läppärin laukkuun ja lähdin yksinään pyörimään kaupungille. Välipalaksi join Valion Profeel toffeen makuisen protskumaidon. 

Päivälliselle hän sentään ehti. Mentiin kaveriporukalla Sticky Fingersiin syömään siipiä. 



Ikävä kyllä mua vaivaa paha kyllästyminen tulisiin kanansiipiin, joten melkein puolet jäi syömättä. Ranskalaiset sen sijaan maistui kyllä (valitettavasti? :D ) hyvin. Ruokajuomaksi join alkoholittoman oluen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti